Trabzon Valisi Yücel Yavuz Avrasya Üniversitesi’ne iade-i ziyarette bulundu. Yaklaşık üç  ay önce Trabzon valiliği görevine atanan Yücel Yavuz iade-i ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Yavuz’u ziyarette Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Prof. Dr. Aşkın Asan, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri, Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu ve dekanlar karşıladı. 

Avrasya Üniversitesi Yerleşkelerini gezen Vali Yavuz’a mütevelli     heyet başkanı Ömer Yıldız üniversitenin kuruluşundan bugününe kadar geçen süreçle ilgili bilgi aktardı. Yıldız, Avrasya Üniversitesinin bölgenin en önemli değerlerinden biri olduğuna vurgu yaparak, Avrasya Üniversitesi ülkenin her ilinden tercih edilen, kaliteli eğitimiyle, alt yapısı ve mezun ettiği öğrencilerinin kalitesiyle ülke genelinde övgüyle bahsedilen bir üniversite olmuştur, dedi.
Vali Yücel Yavuz’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yıldız, Sayın Valimizin şehrimizde çok başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum , yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Vali Yavuz ise Avrasya Üniversitesi Yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretin anısına Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a plaket takdim edildi.