TEKA İnşaat Trabzon’da konut ve turizm amaçlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyarette Trabzon’daki hedeflerinden söz eden TEKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Baran İlkhanı, şehir hastanesine talip olduklarını belirterek, “Trabzon’da yapılması planlanan şehir hastanesinin ihalesi açıldığı takdirde bizlerde katılım göstereceğiz. Eskişehir’de şuan bölge hastanesinin bir bölümünü yapmaktayız. İstanbul’da da birkaç hastane yaptık. Bu alandaki tecrübemizi burada da göstermek isteriz” dedi.

UZUNGÖL’E BEŞ YILDIZLI OTEL PROJESİ
lkhanı, Uzungöl için de planlarının olduklarını kaydederek, “Karadeniz bölgesinde konut ve turizm bağlamında TEKA İnşaat olarak var olmak istiyoruz. 2006’da kurulmuş 11 yıllık bir şirketiz. Uzungöl’de bir proje düşünüyoruz, güzel beş yıldızlı bir otel olmalı. Hizmet anlamında eksiklikler olduğunu söz konusu ve bu açıdan ihtiyaca cevap veren yatırımlarda bulunmak istiyoruz. Stadın açılışına geldiğimizde bölgeyi gezme fırsatı bulduk. Kentsel tasarım alanlarında konut ve turizm bağlamında çalışmalar sunmak isteriz. Trabzon deniziyle, yeşiliyle güzel bir memleket. İstanbul, Ankara, Mersin, Antalya gibi şehirlerde çalışmakla beraber yurtdışında Kazakistan gibi ülkelerde de faaliyetlerimiz var. Buradaki işadamlarımızla da görüştük, birlikte projelerde yer almak istiyoruz” diye konuştu.

TURİSTLER İÇİN EĞLENCE VE SOSYAL ALANLAR ŞART
Vanlı olduğunu anlatan İlkhanı, Arapların şehirde zaman geçirecek farklı aktivitelerin Trabzon'da olmadığını söyleyerek, ''Van'da otellerimizde İran'dan gelen turistlere eğlenceden sosyal alana kadar çalışmalar yaptık. Bundan önemli bir geri dönüş aldık. Trabzon'da ve bölgede bunun eksikliği var. Bu eksikliği giderecek projeler için çalışmalara başladık'' ifadelerini kullandı.