Açılışa İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda veli katılırken AVM ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi kentin yaşam merkezi olma hedefiyle sunduğu hizmetlere, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullar ve derneklerle yaptığı ortak projelerle katkı sağlamayı sürdürüyor. Geri Dönüşüm Sergisi ile Candan Koleji’ni ağırlayan AVM yönetimi, tüm sergilerin ziyaretçilerin konu hususunda detaylı bilgi edinmesi, bireysel katkıların neler olabileceğinin vurgulanması ve farkındalık yaratılması düşünceleri çerçevesinde özellikle seçildiğini söyledi.

"ETKİNLiK KAPSAMINDA BİLİÇLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI"
Varlıbaş AVM Pazarlama Müdürü Özge Banur Köse,geçtiğimiz hafta sonu Orman Haftası kapsamında ağaç dikimi ve doğa bilinci oluşturmak için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde fidan dağıtımı yapıldığını belirterek, “ Varlıbaş Alışveriş Merkezi olarak Geri Dönüşüm bilincinin de yaygınlaştırılması adına her türlü sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamayı görev edindik.Yeşili, insana saygısı ve sevgisi ile Türkiye’ye örnek olan Trabzon’un bu tür bilinçlendirme faaliyetlerinde daha da önde olması gerekiyor. Ayrıca Down Sendromlular farkındalık günü kapsamında Trabzon Down Sendromlular Derneği üye aileleri ve çocuklarını AVM’de ağırlayarak etkinlik alanında bilinçlendirme toplantısı yaptık. Daha sonra çocukların sosyalleşmesi için AVM turu ve yemek katında ikram saati gerçekleştirdik” diye belirtti.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi -2. katta gerçekleşen ‘Geri dönüşüm Sergisi’ sergisi 31 Mart’a kadar ziyaretçilere açık olacak.