Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve Başkan Yardımcısı O. Necip Sevinç'in de hazır bulunduğu toplantıda şoförlerin sorunlarını dinleyen ve tavsiyelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Vatandaşlarımıza karşı her zaman sabırlı, güler yüzlü, iyi niyetli ve hoşgörülü davranın" tavsiyesinde bulundu.

Belediyenin değişik birimlerinde görev yapan çalışanlarla fırsat buldukça bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Şoförleri yaptıkları iş itibariyle çok dikkatli olmaları hususunda uyaran Başkan Gümrükçüoğlu, "Vatandaşlarımız canlarını sizlere emanet ediyor, onu en iyi şekilde korumakla mükellefsiniz. Gerek taşıdığınız yolcuların gereke ise yayaların hayatını tehlikeye düşürecek davranışlardan kaçınmalı, trafik kurallarına harfiyen uymalısınız. Yolcuların otobüslere binerken ve inerken emniyetlerine dikkat etmeli, aceleci davranmamalısınız. Vatandaşlara karşı güler yüzlü ve hoşgörülü yaklaşarak yardımcı olmalısınız" ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda şoförlerin taleplerini dinleyen Gümrükçüoğlu çözüm noktasında kendilerine yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.