61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden İzmir Göztepespor’un yöneticileri Kaan Küçükağalar ve Kemal Şentürk ile görüşen Vali Öz, “Göztepe ülkemizin köklü bir kulübüdür. Türk futbol tarihinde önemli başarıları var. Trabzon da bir spor şehridir. Sporla ilgili farklı duyguları yaşayan ve spor kulüplerinin canla başla çalıştığı bir şehir. Bunun en bariz örneklerinden birisi Düzyurtspor’dur. Yani bir beldeden çıkıp dar gelirli insanların oluşturduğu bu kulübümüz büyük bir başarıya ulaştı. Amatör ruhla çalışarak geçen yıl üçüncü ligden ikinci lige çıktılar. Bu önemli bir başarı. Bu başarılarından dolayı onları kutluyorum. Bütün maçlarını takip ediyoruz. Başarılar diliyoruz.

Spor dostluk ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı güzel bir alandır. Tabi en büyük dileğimiz sporda şiddetin olmaması, centilmence mücadelenin yaşanması, kulüplerin birbirinin maçına gelmesi, seyircilerinin birbirleriyle kaynaşması ve kucaklaşmasıdır" dedi.

'VATANI KAYBEDİYORUZ'

Öte yandan Cizrespor ve Göztepe arasındaki maç öncesi Cizrespor taraftarlarının İstiklal Marşı okuduğu sırada "Biji serok Apo (Yaşasın Önder Apo)" sloganları atması maça damgasını vurmuştu. Maçta yaşananların ardından Göztepeli bir futbolcu o gün neler olduğunu anlattı.

İsmi açıklanmayan futbolcu, Göztepe taraftar sitesi olan www.goztepeliler.com da yayımlanan yazısında “Dün Cizre’de kaybedilen sadece bir maç değildi. Dün Cizre’de kaybedilmek üzere olan bir vatan olduğunu gördüm” ifadelerini kullandı.