TRABZON’DA istediği kızı alamadığı için AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'ndan yardım isteyen Adem Gençosmanoğlu, sonunda muradına erdi. Maçka Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Adem Gençosmanoğlu ile öğretmen Fatma Kazancı muhteşem bir törenle dünya evine girdi.
TELEFONDA SÖZÜNÜ ALDI
AK Parti Trabzon Teşkilatı'nın başlattığı ‘nöbetçi vekil' uygulamasında 5 milletvekilli sıkıntılı olan vatandaşların dertlerine çare olmaya çalışıyor. Nisan ayı içerisinde nöbetçi vekil olarak görev yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun yanına yaklaşan Adem Gençosmanoğlu, kendini tanıttı ve sıkıntısını dile getirdi. Sevdiği kızı alamadığını belirten Adem Gençosmanoğlu, milletvekilinden Fatma Kazancı'nın Elazığ'da yaşayan babasını aramasını, kendisine vermesi için ikna etmesini istedi.
NİKAH ŞAHİDİ OLAMADI 
Adem Gençosmanoğlu'nun isteği üzerine, Fatma Kazancı'nın babasına telefon açan Milletvekili Köseoğlu, kızını vermek istemeyen babayı yaklaşık 20 dakika süren görüşme sonucunda ikna etti. Nikahta şahitlik yapmak istediğini belirten Köseoğlu, Adem Gençosmanoğlu'na mutluluklar diledi. Sevdiği kızın kendisine verileceğinin sözünü alan Adem Gençosmanoğlu hemen davetiye bastırdı. Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde çiftin nikahını Ortahisar Belediye Başkan Ahmet Metin Genç kıldı. Nikaha davet edilen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, dokunulmazlık oylaması ve genel kurul olduğu gerekçesiyle törene katılamadı.