Tamamen yenilenen tasarımı, sürüş destek sistemleri ve konforun yanısıra düşük yakıt tüketimiyle de önceki nesillerinden ayrılan Yeni Golf, üçü benzinli, biri dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. Bugüne kadar geliştirilen en iyi Golf olma özelliği taşıyan yedinci nesil Golf, malzeme, işçilik kalitesi, konfor ve teknolojisiyle sınıfının üzerinde konumlanıyor.

Yedinci nesil Golf’e ve Volkswagen modellerine sahip olmak isteyenler 1996 tarihinden beri Doğuş Otomotiv-Volkswagen’in Trabzon’daki tek yetkili satıcısı olan Bahadır Otomotiv, üstün hizmet anlayışıyla sahip olabilirler. 615 metrekarelik Showroom’u ve yaklaşık Bin 300 metrekarelik servis alanıyla Trabzonlular’ı Volkswagen kalitesi ile buluşturan Bahadır Otomotiv, satıştan servise, kredi hizmetlerine kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında 68 kişilik eğitimli uzman kadrosuyla çözüm getirebiliyor.

Öte yandan otomobil tarihinin efsane modelleri arasında yer alan Volkswagen’in 'Beetle' modelinin tamamen yenilenmiş hali ‘The Beetle’de Bahadır Otomotiv’de isteyenlerin beğenisine sunuluyor.