23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş makamını Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinden Asiye Simge Çolak’a devretti.

Makamın önündeki misafir koltuğuna oturan Trabzon Emniyet Müdürü Ertan yavaş 1 günlüğüne Trabzon'un emniyet müdürü olan Çolak'tan emir ve görüşlerini bekledi.

Trabzon'un çocuk emniyet Müdürü Simge Çolak Yavaş'a okul önlerinde alınan tedbirler, trafik sorunu ve asayiş konularında bilgi vermesini istedi.





Trabzon Emniyet Müdürü Yavaş'ta büyük bir içtenlikle Trabzon'un çocuk Emniyet Müdürü'ne Trabzon'daki güvenlik faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Simge Çolak Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'a verdiği bilgilerden ötürü teşekkür ederek okul önlerindeki tedbirlerde herhangi bir aksama olmaması konusunda uyarı yaptı.




Trabzon’un çocuk Emniyet Müdürü Simge Çolak ciddi tavırları ve sorgulayıcı yönetim anlayışı ile Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaştan tam not aldı. Yavaş bir günlüğüne makamını devrettiği Asiye Simge Çolak’ı anlından öperek "Böylesine akıl küpü çocuklarımızın daha güvenli şehirlerde yapabilmesi adına üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getirmek adına var gücümüzle çalıştığımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  Bu vesile ile tüm dünya çocuklarının  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım" dedi.