Ünlü komedi grubu Grup Bilmem ne, Erzincan Üniversitesi Konferans Salonunda Üniversite Öğrencileri için sahne aldı. Muhteşem Sikeçleri ile onlarca öğrenciyi kahkahaya boğan Grup üyeleri, Proğram sonunda büyük ilgi toplamayı başardı.

 GrupBilmemNe , gençlerede örnek olabilecek sikeçler sergiledi. Türk örf ve adetlerinin korunması gerektiğini ve her zaman genç neslin bu adetlerimize sahip çıkmasını vurgulayan sikeç´te, Onlarca Üniversite öğrencisi tarafından ayakta alkışlandı.
GAZETECİLER´DE ZOR ANLAR YAŞADI
Etkinliği görüntülemeye çalışan basın mensubu personelleride görüntü almakta oldukça zorlandı. Görüntü alırken kahkahalara boğularak devamlı ara vermek zorunda kalan basın mensupları, Program bitiminde grup üyelerini ayakta alkışladı. Öğrencilerden birininde sahne aldığı etkinlikte, Proğramın sonunda Erzincan Üniversitesi Öğrencileri ile vakit geçirdikleri için mutluluklarını ifade eden grup üyeleri, Alkışlarla sahneyi bitirdi.
50 TURNE

Bugüne kadar yaklaşık 50 ile turne gerçekleştiren grup, hastaneden sahneye çıkarttıkları oyunlarla hem eğlendiriyor hem de mesaj veriyor. "Kalp Krizi Değil Gülme Krizi" adlı oyunu sahneleyen doktorlar, hastane ve 112 Acil Servis’te yaşanan trajikomik olayları sahneye taşıdılar.

 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine Erzincan Valisi Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mehmet Artar ve vatandaşlar katıldı.

GrupBilmemNe kurucularından Uzm.Dr.İsmet Eraydın,Koral Koç ve ekip arkadaşları Zeki Kanber,Ali Kemal Yılmaz,Ahmet Özbaysal,Yaşar Eraydın,Mehmet Ali Ergün ,Erzincan’da çok sıcak karşılandıklarını ve dolu dolu salonlara oynadıkları için çok mutlu olduklarını söylediler. 



 Hastanelerin acil servislerinde yaşanan olayları, kendilerine has üslupla tiyatro sahnesine taşıyan ve bunu mizah unsuruyla birlikte izleyicisine aktaran "Grup Bilmem Ne", başlarından geçen ve tanık oldukları trajikomik olayları; “Kalp Krizi Değil Gülme Krizi” adlı oyunuyla birlikte Erzincanlı tiyatro severlere aktardı. Beğeniyle izlenen tiyatro oyunu sonrası Erzincan Valisi Selman Yenigün, oyunculara teşekkür ederek plaket takdim etti.

 Gittikleri her yerde Trabzon’u ve değerlerini tanıtan Grupbilmemne oyuncuları da  Vali Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel’e Trabzonspor atkısı hediye ettiler.