Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da ilçesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzonluları bir araya getiren mütevazı iftar sofrası bu kez Yomra ilçesinde kuruldu. Yomra Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile Yomralılar hazır bulundu. 

Yüzlerce kişinin bir arada oruç açtığı iftarın ardından katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hemşehrilerine, “Biz sizlerin hizmetkârı olmaktan şeref duyuyoruz” diyerek seslendi. Yomra’da önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bizim için en büyük makam, en büyük onur; yolu olsun, suyu olsun, sosyal işleri olsun insanlarımızın hizmetkârlığı ile vazifemizi tamamlamaktır” konuştu.İftar programına katılan Yomralılara ayrıca teşekkür eden Gümrükçüoğlu, Türkiye’nin terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam ettiğini hatırlatırken vatandaşlardan asker ve polisler için dualarını eksik etmemelerini istedi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da konuşmasında Yomra’ya yapılan ve planlanan hizmetlerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Sağıroğlu konuşmasında şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediye Başkanımızın tensipleriyle Yokuşlku-Harmanlı Grup Yolunun bu yıl yapılacağının müjdesini vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İkisu Grup Yolunun Büyükşehir Belediyemiz tarafından çok yakın zamanda yapılacağının, hatta bayrama kadar çalışmalara başlanacağının müjdesini vermiştir. Ayrıca Demirciler-Üçbahar Yolunun 7 km’lik asfaltlama çalışmalarına Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlanmıştır. İnşallah en yakın zamanda çalışmalar tamamlanacaktır. Velhasıl Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan hem asfalt, hem betonlama, hem menfez, hem istinat çalışmalarımızın yanında artıca Yomra Belediyemizin yapacağı asfalt ve betonlama çalışmaları ile bu sene ve gelecek sene sorunlarımızı çözmeyi amaçlıyoruz. İlçemizin evladı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.”