Yoğun kar yağışı nedeniyle Trabzon’un Yomra ilçesinde bugün itibari ile 18 mahalle yolu kar nedeniyle ulaşıma kapanırken, Yomra Belediyesi karla mücadele ekipleri kapanan mahalle yollarını ulaşıma açmak için çaba sarf ediyor.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da saat 06.30’da Demirciler ve Tepeköy mahallelerine çıkarak ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Kar yağışı öncesinde tedbir aldıklarını belirten Başkan Sağıroğlu “Kar yağışını hazırlıklı bir şekilde bekliyorduk. Bizim için sürpriz olmadı. 8 iş makinamızla 4 ayrı bölgede 20 kişilik ekibimizle eş zamanlı çalışmalar yaparak kapanan mahalle yollarımızı kısa bir süre içerisinde ulaşıma açacağız. 24 saat hem telefonumuz hem de makamımız tüm vatandaşlarımıza açık. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntımız yok. Geçtiğimiz yıl nasıl başarılı bir performans sergilediysek bu yılda yüce mevlamın izini ile birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. 24 saat evlatlarımla vatandaşımızın emrindeyiz. Durmak yok Yomra için çalışmaya devam” diye konuştu.