Kulüp Başkanı Abdülaziz Baş, Başkan Yardımcısı Osman Zaman, Genel Sayman Barış Sancak, yöneticiler Sezgin Üstün, Buğra Değermenci, teknik heyet ve oyuncuların katıldığı ziyarette Başkan Baş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e üzerinde ismi yazılı Zağnosspor forması hediye etti. Takım kaptanı Serpil Çapar da tüm takım adına Genç'e çiçek verdi.

GENÇ:     ZAĞNOSSPOR’UN YANINDAYIZ”

Ziyaretten dolayı son dere mutlu olduğunu ifade eden Genç, Zağnosspor’un 14 Ocak Cumartesi günü Bursa Osmangazi ile 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynayacağı maçta tribünde olacağını belirterek; “Zağnosspor Trabzon’umuzu bu yıl Avrupa Kupaları’nda temsil ederek göğsümüzü kabarttı. Bu başarısının artarak devam etmesini umuyoruz. Belediye olarak spora ve sporcuya elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Şehrimizi Kadınlar Süper Lig’de tek temsil eden Zağnosspor takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. 

BAŞ: “KENTİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Zağnosspor Hentbol Kulübü Başkanı Abdülaziz Baş ziyarette yaptığı konuşmada hedeflerinin önümüzdeki yılda da Trabzon’u Avrupa Kupaları’nda temsil etmek olduğunu söyleyerek; “Avrupa’ya şansız bir şekilde veda ettik ancak bizim için önemli bir deneyim oldu. Önümüzde ki yıl yeniden Avrupa’da boy gösterip daha ileri noktaya gitmeyi hedefliyoruz. Ligde 4’üncü sırada bulunuyoruz. Türkiye Kupası’nda da en az yarı final hedefliyoruz. Ligin en iyi beş takımından biriyiz. Çok kısa bir sürede kadın hentbolda söz sahibi olan bir takım olma özelliğini kazandık. Kentimizin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
Ziyaret anısına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş'a Trabzon telkarisinden yapılmış şilt takdim etti.
Baş ise Genç'e kendilerini ağırlamasından dolayı memnun olduklarını belirterek teşekkür etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.