Başkan Yusuf Turgut’a 61 numaralı Zağnosspor forması hediye ettiler

Trabzonspor TS Club’lardan sorumlu yöneticisi, Mali İşler Koordinatörü, Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Zağnosspor Bayan Hentbol Takımı Başkanı Haluk Selim, Zağnosspor Futbol Takımı Tuna Taşkın ve beraberindeki yöneticilerle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanlığına seçilen Yusuf Turgut ve yönetimini ziyaret etti. 

Aksoy: ''Trabzon basını önemli bir güç''

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti binasında gerçekleşen ziyarette Aksoy, başkan seçilen Yusuf Turgut ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Trabzon’un önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirten Aksoy; “Basın çok önemli bir güç ve Trabzon basını da bu konuda çok ileride. Yeni oluşan yönetimin tüm Trabzon’a hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu. 

Turgut: ''Zağnosspor'a Avrupa'da başarılar dileriz.''

Başkan Yusuf Turgut ise Aksoy ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Turgut; “Trabzon’u daha ileriye taşımak için basındaki tüm arkadaşlarımızla birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Zağnosspor’u da yakından takip ediyoruz. Özellikle hentbolda Avrupa Kupaları’nda Trabzon’u gururla temsil edeceğinize inanıyoruz. Hem ligde hem Avrupa’da Zağnosspor’a başarılar diliyoruz. Nazik ziyaretinizden ötürü ben ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ederim” dedi. 
Ziyaretin ardından Başkan Emre Aksoy, TGC Başkanı Turgut’a üzerinde “Yusuf Turgut” yazılı 61 numaralı Zağnosspor forması hediye etti.