ZORLU GRAND'IN 15 YILLIK PERSONELİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ… 2 ÇOCUK BABASI, EVİNİ 15 GÜN ÖNCE ALMIŞTI..

Trabzon'da acı üstüne acı… Şehit Onur'un toprağa verildiği saatlerde Araklı'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 çocuk da yaralandı.
Araklı Tüneli'nde meydana gelen kazada ölenlerden Şeker Kaba 15 yıllık Zorlu Grand Otel'in personeli olduğu öğrenildi. Şeker Kaba'nın bulunduğu aracı süren ağabeyi Ali Kaba da hastanede can verdi. Aracın içerisinde bulunan Şeker Kaba'nın yeğenleri KTÜ Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınırken, Kaba kardeşler Araklı Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haber Zorlu Grand Otel ailesini yasa boğdu.

YENİ EVİNDE OTURMAK NASİP OLMADI
Şeker Kaba ve ağabeyi Ali Kaba, yarın Vakfıkebir İlçesi'nde defnedilecek. Öte yandan ağabeyinin eşyalarını taşımak için Araklı'ya giden ve trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Şeker Kaba'nın senelik izinde olduğu ve 15 gün önce yeni ev aldığı öğrenildi. Arkadaşları, "Daha yeni evinde oturmak nasip olmadı. İlk taksidini bile yatırmadı. Mutluluğu bir kaç gün sürdü" şeklinde konuştular.

ŞAHİN:" ÇOK SEVİLEN BİRİYDİ.."
Zorlu Grand İşletme Müdürü Ali Şahin, olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, "Çok mutlu, insanları seven çalışkan bir personelimizdi.. Zorlu ailesi Şeker kardeşimi unutmayacak" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK: 61SAAT.COM