Tırnakların sağlıklı ve hızlı bir şekilde uzamasında tırnak bakımı önemli bir konudur. Tırnakların uzamasına engel olan ve görüntüsü ile son derece rahatsız edici olan tırnak çatlaması ve kırılması, başta kimyasal etkenler olmak üzere birçok sebepten tırnakların kuruması sonucu oluşur.

Tırnak Çatlaması ve Kırılmasının Nedenleri ve Bakımı

Bakımlı ve güzel ellerde ilk dikkati çeken bakımlı ve sağlıkla uzayan tırnaklardır. Çatlak, kırık veya kuru tırnaklar ise el güzelliğini gölgeleyen sorunlar olup Dermoskin N-Balsam Tırnak Bakım Kremi ile yapılan bakım sonucu tırnaklar sağlığına kavuşmaktadır. Tırnakların eski sağlığına kavuşması nem dengesinin sağlanması ve gerekli bakımla mümkündür. Tırnakların keratin liflerini güçlendiren ve yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturan Dermoskin N-balsam, içeriğindeki keratin ve kolajen amino asitlerle çatlamış tırnakları onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olmaktadır.

Tırnak Çatlamasında ve Kırılmasında Dermoskin Nail Balsam

Başta tırnak çatlaması olmak üzere, tırnaklardaki ince çizgi ve lekeleri yok ederek güç ve esneklik kazandırmaya yardımcı olan Dermoskin N-Balsam Tırnak Bakım Kremi, içeriğindeki Keratin Amino Asitler, Kolajen Amino Asitler ve Sojadin ile tırnaklar üzerinde bariyer oluşturarak her çeşit dış etkiden tırnakları korumakta ve sağlıklı uzamasına yardımcı olmaktadır. Olası çatlamaları önlemenin yanında tırnakların güçlü ve esnek olmasına da yardımcı olan Dermoskin N-Balsam Tırnak Bakım Kremi, hasarlı bir tırnağın yerine çıkan tırnakların uzaması esnasında gerekli besleyici ve nemlendirici desteği de vermekte, tırnakların uzama hızını arttırmaya yardımcı olmaktadır.

Dermoskin N-Balsam Tırnak Bakım Kremi Kullanımı

Mercimek büyüklüğünde kullanılan tırnak bakım kremi tırnaklara masajla uygulanır. Banyodan sonra veya sıcak suda bekletildikten sonra tırnaklara masajla uygulanması tavsiye edilmektedir.

Dermoskin N – Balsam Tırnak Bakım Kremi tırnak bakımızın ve sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olmaktadır. Ürünlerimizin detaylarını www.dermoskin.com.tr web sitemizi ziyaret ederek görebilirsiniz. Dermoskin saç, cilt, güneş, akne ve gıda takviyeleri ürünleriyle hizmet vermektedir. Ürünlerimiz tüm eczanelerden temin edilebilmektedir. Size en yakın eczaneler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.