Duisburg'da faaliye gösteren Duisburg ve Çevresi Trabzonlular Derneği'nin yöneticileri,Duisburg'un Beeck semtinde bulunan dernek binasının bahçesine dev Trabzonspor bayrağı dikti.

TÜRKİYE SINIRLARI DIŞINDA İLK...
Dernek başkanı Erdal Osmançelebioğlu ve bazı yöneticiler, Duisburg şehir idaresinden alınan özel izinle, on metrekare büyüklüğündeki dev Trabzonspor bayrağını on metre yüksekliğinde olan direğe çekti.

Çalışma arkadaşlarıyla dev bayrağın altında hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen dernek başkanı Erdal Osmançelebioğlu,"bayrak, dünyanın her yerinde bir simgedir.Büyük takımların büyük bayrağı olur.Trabzonspor sevgisini kalbinde yaşatan bizler, Türkiye sınırları dışında en büyük Trabzonspor bayrağını dikmek istedik ve bugün bunu başardık.Bizim Trabzonspor'a olan sevgimiz, aşkımız bu kadar büyüktür" dedi.

Trabzon ve Trabzonspor'un tanıtımı için sürekli çalıştıklarını ifade eden dernek başkanı Erdal Osmançelebioğlu, Duisburg ve Çevresi Trabzonlular Derneği olarak 25 Aralık 2012 tarihinde geleneksel Trabzonlular Gecesi gerçekleştireceklerini belirtti.