84 yaşındaki Peter Maddox, İngiltere’nin güneyinde yer alan Bibury ismindeki görkemli kasabada oturuyor. Turistlerin ve fotoğrafçıların akınına uğrayan kasabada işlerini görebilmek için Peter sarı renkli bir araba aldı. Peter, almış olduğu aracını görkemli evlerin önüne park ettiğinde turistlerin hışmına uğradı.

ARACINA 6 BİN POUND ZARAR VERDİLER!
Tarihi ve görkemli evinin önüne çektiği sarı arabası kasabaya gelen turistler ve fotoğrafçılar tarafından tepki aldı. Gelen turistlerden bazıları aracın üzerini ‘Buraya park etme' diye çizerken bir başka gün ise başka bir turist aracın ön camlarını kırarak araca 6 bin pound zarar verdi. Telegraph’ın haberine göre aracına daha fazla zarar vereceğini düşünen 84 yaşındaki Peter, daha fazla dayanamayıp aracını aldığı galeriye sattı ve yerine bir başka araç aldı.

GALERİ SAHİBİNDEN MÜKEMMEL İNTİKAM PLANI!
Peter’in gelini Marie Kraus, Telegraph'a “Kayınpederimin arabayı aldığı galeri, arabayı geri aldı ve yerine başka bir araba verdi. Arabanın rengi sırf sarı diye insanların böyle vahşice tepkiler vermesi gerçekten inanılmaz. Bu yaşta bir adamın istediği tek şey arabasıyla gezmekti” diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi. Peter’in aracını aldığı galeri 84 yaşındaki adama destek olmak ve aracına yapılanlardan intikamını alabilmesi için harika bir plan yaptı. Galeri elindeki bütün sarı renkli araçları turistlerin yoğun olduğu bir günde Bibury kasabasına gönderdi ve kasabanın ortasına park ettirdi. Yapılan eylem sonrası Galerinin sahibi Matty Bee, BBC'ye “Sanırım harika bir işe imza attık. Galeriden getirdiğimiz araçlar haricinde haberi duyan ve sarı arabası olan herkes eylemimize gönüllü olarak katıldı” dedi.