Skandal, kiralanan konsomatris kızlardan birinin, âlem gecesi arkadaşlarını arayarak yardım istemesiyle ortaya çıktı.KKTC’nin Güzelyurt bölgesinin tanınmış simalarından 40 yaş üstü dört kadının âlemi, Ada’da günün konusu oldu.

Bu tanınmış dört kadının 5 yıldızlı bir otelde iki konsomatris genç kadın kiralayarak sado-mazo seks âlemi yaptığı, konsomatris kadınlardan birinin yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Kısa sürede yayılan haberin ardından zan altında kalan Güzelyurtlu kadınlar, medyaya “Ben değilim” diye açıklama yapmaya başladı. Kıbrıs gazetesinin haberine göre, skandal parti, önceki gece Girne’de 5 yıldızlı bir otelde verildi. Güzelyurt bölgesinde biri ünlü bir şarkıcı olan tanınmış dört kadın arkadaş, kuaförlük yapan bir erkek arkadaşlarıyla âlem planı yaptı.

İddialara göre, Güzelyurt esnafı arasında saygın isimlerden iki kadının da aralarına katıldığı grup, erkek kuaför arkadaşlarından, bir gece kulübünden konsomastris genç kadınlar getirmesini istedi.

Gidişattan ‘ürktü’ Kuaför, kiraladığı iki genç kadınla ekibe dahil oldu. Girne’de 5 yıldızlı bir otele giden ve odaya kapanan kadınlar, sado-mazo seks oyuncaklarının da kullanıldığı partiye başladı. Ancak konsomatrislerden biri, partinin gidişatından ürktü ve tuvalete gitme bahanesiyle odadan ayrılarak arkadaşlarından yardım istedi. Ve skandal parti de, bu sayede ortaya çıktı. Bu tür bir âlemin suç olmaması, konsomatris kızın şikayetinden vazgeçmesi ve odada bulunanların 18 yaşından büyük olmaları nedeniyle olay polise yansımadı.

Yine de, haber gün içinde Ada’da geniş yankı buldu. Âlem ekibinin kim oldukları konusunda dedikoduların had safhaya ulaşması üzerine bir grup Güzelyurtlu kadın, medyayı arayıp, isim de vererek, “Benim adım da dedikodular arasında geçiyor; ancak ben değilim” diye açıklama yaptı.

KIBRIS BU ÂLEMİ KONUŞUYOR
Güzelyurtlu dört tanınmış kadın, kuaförlerine “Alem yapacağız, bize iki kız bul” dediler. Kızlar bulundu, 5 yıldızlı otelde odaya kapanıldı ve alem başladı... Ve kızlardan biri ‘gidişattan’ ürkünce, skandal patladı...