Gülseven Halı; kendi fabrikasında birinci sınıf yün iplik kullanarak dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Cami Halıları; İbadethanelerimiz için büyük önem teşkil eden halıların üretimini yapan Gülseven Halı; kendi fabrikasında birinci sınıf yün iplik kullanarak alev almaz özellikte cami halısı üretimi yapmaktadır. “İnsan her şeyin en iyisine layıktır.” anlayışını benimsemiş olan Gülseven Halı, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de en iyi ve en kaliteliyi üretmeyi garanti etmektedir.

Cami halısı için dört grupta üretim yapmaktayız:

1.Saflı Cami Halısı

Halıya saf desenlerinin dokunarak üretildiği gözü yormayan onlarca farklı model ve yüzlerce renk çeşidi ile üretimini yaptığımız saflı cami halılarını fabrikadan direkt sizlere sunuyoruz. Çok tercih edilen bir halı türü olmakla birlikte; cemaatin kolayca saf tutabilme özelliğini sağlamaktadır.

2.Göbekli Cami Halısı

Halının tam ortasında göbek deseninin dokunarak üretildiği onlarca farklı model ve yine renk seçeneğiyle fabrikamızda ürettiğimiz göbekli cami halıları alev almaz özellikte olan yün kullanılarak üretilmektedir. Osmanlı motiflerinin işlenerek dokunduğu bu halı çeşidimizde özel renklerimiz mevcuttur.

3.Seccadeli Cami Halısı

Halıya seccade desenlerinin dokunarak üretildiği  farklı model ve onlarca renk çeşidiyle ürettiğimiz seccadeli cami halılarını kendi fabrikamızda %100 yün olarak üretmekteyiz. Gözü yormayan, Türk kültürü motiflerinin kullanıldığı bir halı türüdür. Özelliği seccade deseni ile cemaatin kolayca secde edebilmesini sağlamaktadır.

4. Naturel Cami Halısı

Gri renklerde üretilen bu halı çeşidimizde farklı modellerimiz mevcut olup aynı zamanda diğer halılar gibi %100 yünden üretilmektedir. Daha sade modelleri tercih etmek isteyen kullanıcılarımıza yönelik hazırladığımız tüm naturel cami halısı modellerimizi sitemizden inceleyebilirsiniz.

Yün Cami Halısı kullanım açısından camilerin ihtiyacı olan konfor, temizlik, alev almazlık gibi özelliklerin tümünde üst düzey bir performans göstermektedir.

Gülseven Halı, internet sitemizdeki online dekorasyon sayfası aracılığıyla beğendiğiniz desen ve renklerin camide nasıl duracağınız anlık olarak görebilmektesiniz.