ABD'nin Ohio eyaletinde bir gece kulübüne saldırı düzenlendi. Cincinnati kentinde bulunan Cameo isimli gece kulübüne gelen saldırgan, içeriye girerek ateş açtı. Saldırı haberini uluslararası haber ajansları dünyaya son dakika koduyla duyurdu.

Peş peşe ateşlenen kurşunlarla alt üst olan mekanda dehşet verici sahneler dakikalarca sürdü, gece kulübüne eğlenmeye gelenler birbirlerini ezerek dışarı çıkmaya çalıştı. Polis yetkilileri, en az 1 kişinin öldüğünü, 14 kişinin de yaralandığını bildiriyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, kurban yakınlarının haberi alır almaz hastane önüne koştuğu görülüyor.

Elinde silahla kaçan saldırgan polis tarafından aranıyor. Yerel basın, polisin görgü tanıklarıyla konuştuğunu bildiriyor.

Söz konusu gece kulübü, şehrin doğu tarafındaki Kellogg Caddesi'nde bulunuyor.

Gece kulübünün Facebook sayfasında Cumartesi gecesi programı 'yetişkin ve seksi gece' olarak tanımlanıyordu ve 21 yaş sınırı vardı.

Miami eyaletinde gecen yıl eşcinsellerin gittiği bir gece kulübünde düzenlenen saldırıda 50 kişi yaşamını yitirmişti. Orlando şehrindeki gece kulübüne girip içeridekilere dakikalarca kurşun sıkan saldırgan, ABD tarihinin en ölümcül saldırısına neden olmuştu.