İngiltere'de yayın yapan Kanal 4 televizyonunda, her çarşamba yayınlanan 'İnsan Köpeklerin Gizli Hayatı' adlı bir belgesel programında özel köpek kostümleri giyen çoğunluğunu yetişkin erkeklerin oluşturduğu insanlar ekranda gösterildi. Köpek gibi kostüm ve maske takmayı arzuladıklarını belirten insanlar, bu olayın cinsellik içermediğini, bir yaşam tarzı seçimi olduğunu ifade ettiler.
KADINLAR DAHA ÇOK YAVRU KEDİ ROLÜNÜ TERCİH EDİYOR

Tuhaf modanın sadece İngiltere'de 10.000 takipçisi olduğu belirtilen belgesel programında, bu furyanın genellikle erkekler tarafından benimsendiği, az sayıda da kadının takipçiler arasında olduğu vurgulandı. Oxford mezunu Kye (28): "Yavru köpek gibi davranma oyununun cinsellikle ilgisi yok, bu gerçeklerden bir kaçma şekli. Evcil hayvan oyununa dahil olan kadınlar yavru köpekten ziyade genellikle yavru kedi rolünü tercih ediyorlar." sözlerini sarf etti.



TERCİHİNİ KABULLENEMEYEN NİŞANLISINDAN AYRILMIŞ

Tiyatro teknisyeni olan Tom (32), Dalmaçyalı köpek kostümü giymeyi sevdiğini, bunu kabullenemeyen nişanlısı Rachel'dan ayrıldığını dile getirdi. Tom, "Kişiliğiniz yok oluyor ve köpek yavrularının kovalamayı sevdiği oyuncaklarla oynuyorsunuz. Kendinizi öyle kaptırıyorsunuz ki o role bürünüyorsunuz. Bu büyülü bir şey." sözleriyle kendini ifade etti. Rachel eski nişanlısıyla hala arkadaş olduklarını belirterek; "Bu durumu anlamadım, anlamak da istemiyorum." ifadelerini kullandı.



ÖZEL KÖPEK KOSTÜMÜNE YİRMİ BİN LİRA HARCAMIŞ

Köpek yavrusu oyununa 10 yılını veren Tom, 20.000 TL para harcadığı başlığı ve nefes alma kanallı özel köpek kostümünü gururla sergiledi. Nişanlısı Rachel'ın başlarda kendisinin eşcinsel olduğunu zannettiğini belirten Tom, kimi zaman köpek kulübesinde uyuduğunu, ihtiyaç giderme durumuna karşı altına ped bağladığını sözlerine ekledi.