Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde marketi soymaya gelen kar maskeli silahlı soyguncu, market sahibinin mukavemeti karşısında olay yerinden kaçtı. Soyguncuya karşı koyan market sahibinin boğuşma anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Ergene ilçesi Yeşiltepe Mahallesi Gazi Caddesi üzerindeki bir markete gelen kar maskeli eli silahlı bir kişi market sahibinden para istedi. Markete gece yüzünde kar maskesi ve elinde silahla giren soyguncu, market sahibi Beyti E.’ye kasayı boşaltmasını söyledi. Bunun üzerine market sahibi Beyti E., soyguncunun üzerine yürüyerek silahı almak istedi. Market sahibinin tepkisi ile karşılaşan soyguncu ile Beyti E. arasında arbede yaşandı. Boğuşma sırasında hırsızlık yapmak için gelen kişinin elindeki silah ateş aldı. Market sahibiyle boğuşan soyguncu, marketin kapısının camının kırılmasıyla dışarıya düşünce Beyti E.’nin elinden kurtularak olay yerinden hızla uzaklaştı.
Yaşanan olay ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)