Sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlerin tercih ettiği ve ilk girişinden sonra uzun süre ayrılamadığı bu sitede, her kesime her yaşa göre bir oyun kesinlikle var. Flash oyunların tek adresi yemekoyunu.net ’te bakalım neler var.

Annenizin ne kadar zorluk çektiğini biliyor muydunuz? Eğer bu zorluğun zevkli halini test etmek ve eğlenmek isterseniz yemek oyunları tam olarak size göredir. Yemek oyunları, sizlerin profesyonel bir aşçı gibi hissetmenizi sağlıyor. Karışık salata yapımı oyununda, değişik bir salata yapabilirsiniz. Ardından arkadaşlarınıza bunun resmini göndererek fikirlerini almanız mümkün olacaktır. Salatanın yanına da çok eğlenceli bir ana yemek yaparak, menüyü tamamlayabilirsiniz.

Yemeğimiz tamam ama bir pasta yapmadan olur mu? Pasta oyunları ile birbirinden değişik pastaları yapabilirsiniz. Yeni yıl pastasını bugün de yapmanı mümkün oluyor. Yeni Yıl Pastası oyunuyla mumlu, çilekli pastayı yaparak, pasta oyunlarının keyfini çıkartabileceksiniz. Pasta oyunları, sizlere değişik tatta pasta yapma imkanı sunuyor. Sincap Şekilli Pasta oyunuyla, yapacağınız pastanın üzerine sincap deseni vererek, daha güzel bir görüntü yapmış olacaksınız.

Yemek yapma oyunlarının bir çoğunda yemek yapılırken, bazen ticarette yapabiliyorsunuz. Sinema Mısırcısı oyunu da bunlardan birisidir. Kolay omlet oyunuyla da fast food tadında ki yemekleri yapabiliyorsunuz. Kahvaltılık bir şeyler hazırlamak isterseniz de oyunlarımıza bakabilirsiniz. Birbirinden çeşitli yemek yapma oyunları, sizleri eğlence çılgını yapmak için hazır bekliyor. Vakit kaybetmeyin ve hemen bu maceraya atılın.