Mastanamma'da yemekler, mutfak gereçeleri kullanılmadan hazırlanıyor. Onun yerine açık alev kullanılıyor ve malzemeleri karıştırmak, doğramak ve hatta soymak için çıplak ellerini kullanıyorlar. Popüler olan videosunda 106 yaşındaki bu kadın, dev bir şenlik ateşi üzerinde tencere yerine bir karpuz içinde tavuk pişiriyor.

Mastannama'nın 'Country Foods' isimli Youtube kanalı kurucusu, inanılmaz youtuber için şunları söyledi:

"Lexman'ın köyüne seyahat amacıyla gitmiştik ve insanlara böyle bir kanal kurduğumuzdan bahsettik. Lexmnan'ın annesi bize, Mastannama'da harika yemekler yapmasıyla ünlü olan uzak arkrabalarından bahsetti."*

"Çok akitfti ve çok yoğun bir yaşam tarzı sürüyordu. Özgür olmayı seviyordu ve yalnız yaşıyordu. Oğlu ise hemen bitişiğindeki bir evde oturuyordu. Yaklaşımına bayıldık ve onunla birlikte dört bölüm video çekmeye karar verdik."*Birkaç bölümü yayınladıktan sonra Reddy ve Lexman, videoların ne kadar tuttuğunu fark etmişler. Bu yazının yazıldığı sırada Country Foods kanalı 300.00 binden fazla üyeye ulaşmıştı.

Srinath şunları söyledi:

"Önceleri sadece onun hala yemek yapıyor olduğundan etkilendiğimizi ve birkaç fotoğraf çekip arkadaşlarımıza göstereceğimizi düşündü. Ama artık çok ünlü biri haline geldiğini ve dünyanın çeşitli yerlerinden insanların onun videolarını keyifle izlediğini biliyor."

Daha birkaç hafta önce Mastannama 106. yaşını kutladı. Bu güzel günü düzgün bir şekilde kutlamak adına Srinath ve Lexman, izleyicilerinden küçük miktarlarda bağışarda bulunmalarını rica etti.

Bu güzel olayın devamı ise şöyle gelişti:

"İnsanların çok fazla miktara para göndermelerini istemedik. Yabanacılardan 3 Dolar'dan daha az , Hintlilerden ise 200 Rupee'dan (10TL'den) daha az miktarda bağış yapmalarını istedik. Ama buna ramen 20.000 Rupee (1.000 TL) topladık ve kendi cebimizden de 5.000 Rupee ekledik.

"Ama bizi en çok etkileyen şey, Pakistan'dan gelen Ferhad Durrani adındaki bir adam oldu. Beni aradı ve para veremeyeceğini, ancak bir sari (hint kadın elbisesi) ve tebrik kartı vermek istediğini söyledi. Hediyeler İslamabad'dan geldiğinde çok mutlu oldu.

Bu Youtube kanalı o kodar popüler oldu ki, Srinath eve Laxman günlük işlerinden ayrılabildiler ve Mastannama'nın tüm faturalarının yanı sıra tıbbi ihityaçlarını da karşılayabilir duruma geldiler. Gelen nakit parayla ayrıca yeni mutfak araç gereçleri satın alabildiler, ancak Mastannama kendi videolarından birkaçını izledikten sonra yine de elleriyle yemek yapmayı tercih etmeye devam ediyor.