Türkiye Satranç Federasyonunun 2012-2013 Dönemi etkinliklerinden olan Düzce Çocuk ve Düzce Yıldızlar Satranç Ligi tamamlandı.

Türkiye Satranç Federasyonu Düzce Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Yıldızlar Ligine 40 sporcu katıldı. Çocuk ve Yıldızlar liginde dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ, Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilcisi ve başhakemler verdi.

Düzce Çocuk ve Düzce Yıldızlar Satranç Liginde Çocuklar kategorisinde ilk üçe giren takım ve sporcular şöyle belirlendi.

ŞAH AVCILARI

Çağrıcan Subaşı, Sümeyye Nur Saruhan, Gizem Kutlu, Sümeyye Nur Saruhan, Zekeriya Kaan Uçar, Yusuf Parlak, Selim Ukbe Sezgin

AFACANLAR

Burak Berkay Gürkol, Ertuğrul Yıldırım, Berk Özcan, Dursun Kerem Kaya, Mehmet Birol Gölge, Elber Baran Koç, Burak Yüksel, Muhammet Talha Güler

YENİLMEZ ŞİMŞEKLER

Eren Ay, Kerem Acar, Kerem Onur Pişken, Mehmet Akif İnce, Aybige Bilge, Enes Ak

Yıldızlar kategorisinde ise dereceler ve sporcu isimleri şu şekilde oluştu;

Düzce Anadolu Öğretmen Lisesi; Alper Aydın, G.Alperen Kocabaş, Nezih Sunman, Enes Metin, Demirhan Önsel, H.Okan Soylu.

Ultrarsal; Murat Uçar, Yunus Emre Sağlam, S Ali Murat Akallı, Musa Andırırbu, Fahrettin Gökalp, Cahit Emir Onat, Muhammet Emin, Kudretli, Mehmet Şahin.

Düzce Belediye ve Gençlik ve Spor Kulübü; Orhan Aytuğ Turhan, Furkan Vural, Mertcan Sevdim, Şevval Bayraktar, Şüle Bayraktar.