Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve beraberinde heyet Düzce'yi gezdi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, Ağır Ceza Hakimi Nuh Kalkan, Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İGM Başkanı Ömer Durmuş, İl Genel Sekreteri Dr. Salih Akkaya, Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü ve İGM Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri Düzce ziyaretinde Vali Adnan Yılmaz’ın konuğu olarak Akçakoca’ya geldiler. Akçakoca'da bazı incelemelerde bulunan heyet Sky Tower Hotel'de istirahat ederek oteli gezdiler. Hotel sahiplerinden Ersin Aytemiz'in yakın ilgi gösterdiği konuklara otel aktivitelerini ve Türkiye’de çok az otelde bulunan Kral Dairesini gezdirdi.

Düzce'nin Gümüşova ilçesi Hacıkadirler Köyünden olduğunu vurgulayan Vali Çiftçi bir süre önce Kütahya’ya gelerek inceleme ve temaslarda bulunan Düzce Valisi Adnan Yılmaz’a iadei ziyarette bulunduklarını belirterek “İki il arasındaki farklılıkları ve benzerlikleri tespit edip çalışmalarımızda ki benzerlikleri ve farklılıkları tespit ediyor bir nevi esinleniyoruz. Kütahya'da görev üst düzey görevli arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz Düzce ziyaretinde Akçakoca’yı da programa koyan Sayın Valimiz bize Sky Tower Otelini gezdirdiler. Sayın Valimiz daha önce heyetiyle birlikte Kütahya’ya geldiler. Bizlerde heyetimizle birlikte geldik ve geziyoruz, görüyoruz. Düzce'ye her geldiğimde muazzam değişiklikler görüyoruz, Akçakoca’mız da bu oteli turizmine kazandırmış. Düzce vilayetimiz yürüyerek değil koşarak ilerliyor. Düzce'nin planlanan 2023 vizyonunu da gördüm ve çok etkilendim. Mükemmel bir gelecek planlanmış. Bu eserlerin ve hizmetlerin kazanılmasında katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum'' dedi.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, bir süre önce gidip çalışmalarını gördükleri Kütahya ilinin önemli bir heyetle gerçekleştirdikleri ziyareti önemsediklerini belirterek “Valimizle gelen heyetle birlikte Düzce'yi gezdik. Biliyorsunuz Düzce'mizde Turizm ve Spor turizmi açısında önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Bizim ilimiz 2023'e giden perspektifte Fenerbahçe’nin yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray’ın da yer aldığı spor kompleksleri olan bir bölge olmak durumundadır. Kamp ve hazırlık karşılaşmalarının yapıldığı bir bölge olacaktır. Beşiktaş’ında talebi var uygun yer bulundu ve görüşmeler sürüyor. Kuyudüzü'nde Galatasaray’ın bir tesis işleri var hem spor okulu ve sağlık turizmi olarak girişimleri olacak. Bunlar bizim için önemli gelişmelerdir” dedi.