20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri adı altında, spor ve sanat camiasının önde gelen isimlerinin de halkla buluşacağı güne özel farklılıklardan sadece birkaçı şunlar: Mağaza konseptinde bulunan tüm  ürünler % 50 indirime gidecek. Mesela 2013 te düğününüz mü olacak, dışarıda veya studio içinde çekim mi istiyorsunuz?
Randevunuzu 12.12.12 de alın yarı fiyatını ödeyin. Digital fotoğraf makinası veya camera mı alacaksınız?
Fiyatın yarısını ödeyin!!

O GÜNE ANLAM KATACAĞIZ

Stüdio ÜMIT sahibi Şener Yavuz;20 yıldır Trabzon'da fotoğrafçılık yaptıklarını ve  dünyanın en üst düzey  teknolojisi ve ekipmanlarını kullanarak bu işi başarıyla sürdürdüklerini belirtti.
Yavuz ; ''12,12,2012 Tarihi çok özel bir tarih. 20.yıl etkinliğimizin tam da bu güne rastlıyor olması nedeniyle, tüm rünlerimize % 50 indirim  uygulayacağız.Evlenme planı yapan çiftler, İster dış mekan çekimi veya studio çekimi yaptırsınlar ama randevularını 12,12,12 de alsınlar,beğendikleri paketin sadece yarı fiyatını ödesinler.
Yada CANON digital profesionel camera mı alacaksınız ve ürün bedelinin sadece yarısını ödeyeceksiniz. Ayrıca, Fotoğraf üzerine aklınıza gelebilecek her türlü ürünü yüzde 50 indirimle satışa sunarak o güne anlam katacağız" dedi.


FOTOĞRAF İHRAÇ EDİYORUZ

Trabzonun ilk 3D stüdyolarını  kuran Yavuz, "Trabzon'da artık fotoğrafçılığın yeni bir boyutu var. Trabzon'da yaptığımız 10'a yakın canlı mekan alternatifli, 3D olanaklı, Fotoğrafçılık Eğitmlerinin verildiği, Foto Kitap Merkezi, Cast Ajans ve Cafeteryası bulunan yeni yerimizi de bu sayede herkesle paylaşmış olacağız" dedi. Trabzon'da yurt dışına albüm hazırlayıp fotoğraf ihraç eden tek firma olduklarının da altını çizen Yavuz, herkesi 12,12,12 de meydandaki stüdyolarına davet etti.