İSTANBUL (AA) - Albaraka Türk, temassız ödeme uygulaması Albaraka mobil cüzdanla hızlı ve güvenli ödeme imkanı sağlıyor.

Banka açıklamasına göre, müşterilerine yenilikçi deneyimler sunmayı ve teknolojiyi yakından takip ederek her geçen gün müşteri kitlesini daha fazla büyütmeyi hedefleyen Albaraka Türk, bu stratejiyle temassız ödeme uygulaması Albaraka mobil cüzdanı, Visa ve Mastercard ile aynı anda hayata geçiren dünyanın ilk katılım bankası oldu. Albaraka mobil cüzdan, "Yakın Saha İletişimi" (NFC) teknolojisi uyumlu Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve temassız özellikli POS cihazları ile birlikte kullanılabiliyor.

Albaraka Türk müşterileri mobil cüzdan uygulamasıyla bir yandan alışverişlerini kolayca gerçekleştirebilirken, diğer taraftan kredi kartlarına ait limit, güncel borç gibi bilgilerini de kolayca izleme imkanına sahip olacak.

Kredi kartlarını tek bir platformdan yönetme imkanına kavuşmuş olan Albaraka Türk müşterileri, uygulamayı Google Play Store mağazasından ücretsiz olarak indirebiliyor.