AnadoluJet, Karadeniz’in incisi Trabzon’u Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’ya bağlıyor. AnadoluJet, 10 Mart 2015 itibariyle başlayacağı direkt uçuşları ile Karadeniz ve Marmara bölgesi arasında ticaret ve turizm köprüsü kuruyor. AnadoluJet’in yeni Trabzon-Bursa uçuşları Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.

Karadeniz’in hem turizm hem de ekonomik açıdan en önemli şehirlerinden biri olan Trabzon ile Bursa arasındaki mesafeyi 2 saatten az bir zamana indirecek AnadoluJet, bu yeni hat ile iki şehir arasında özel bir turizm sirkülasyonu da sağlayacak. AnadoluJet yeni hattı ile çay fabrikaları, boru ve profil sanayii, çimento fabrikası, su ürünleri sanayii gibi daha pek çok özel çalışma alanıyla son yıllarda sanayisi hızla gelişen ve yakın bir gelecekte bir sanayi merkezi olmaya aday Trabzon’un gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

10 Mart’ta başlayacak karşılıklı seferlerde Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri Trabzon’dan Bursa’ya saat 11.35’te kalkacak olan AnadoluJet uçağı, saat 15.15’te ise Yenişehir Havaalanı’ndan hareketle Bursa – Trabzon seferini yapacak.