İSTANBUL (AA) - Araç kiralama şirketi Avis, müşterilerinin araç kiralama deneyimlerini zenginleştirmek üzere hizmetlerini çeşitlendirmeyi, cazip avantajlar, iş birliği ve kampanyalar sunmayı sürdürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Avis, müşterilerine en yeni ve bakımlı araçları ile hizmet verirken marka ve model garantisi de sunuyor.

Avis, araç kiralamalarını havalimanından yapan müşterilerine tüm havayolları ile yapacakları seyahatlerinde yüzde 30 indirim sunarken, ödemelerini www.avis.com.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştiren tüm müşterilerine de ekonomik sınıftan en lüks segmente kadar her tür araç kiralamalarında yüzde 30 indirim sağlıyor.

Müşterilerinin şehir içi ulaşımlarındaki konfor ihtiyacını da düşünerek mobilitelerini en yükseğe çıkarmayı amaçlayan Avis, gerek havalimanına gerekse istenilen adrese en rahat ve konforlu şekilde ulaşım için şoförlü araç kiralama ve transfer hizmeti uygulamasına da devam ediyor.

Avis, halen Ankara, Bodrum, İzmir ve İstanbul'da uygulanan şöförlü araç kiralama hizmeti ile müşterilerinin araç kiralama deneyimlerini en yüksek seviyede yaşamalarını hedefliyor.