ADANA (AA) - Birmot tarafından düzenlenen servis kampanyası kapsamında otomobil kazanan talihliye, aracı törenle teslim edildi.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Birmot Adana Şubesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kampanyaya ilgi gösteren katılımcılara teşekkür etti.

2016 yılının en iyi otomobili seçilen Fiat Egea'yı talihlisi Nurullah Seyhan'a teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Özdemir, "Merhum kurucumuz çok değerli Vehbi Bey'in de dediği gibi 'müşteri velinimetimizdir'. Biz de onlara değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

Türkiye'deki Fiat, Alfa Romeo ve Jeep markalı araçların üçte birini Birmot olarak tek başlarına satışını yaptıklarını ifade eden Özdemir, Birmot Adana şubesinin Fiat markalı araçların Adana perakende satışlarının yüzde 60'ını gerçekleştirdiğini belirtti.

Özdemir, her geçen gün kendilerini yenilemek için çalıştıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda vizyonumuzu faaliyet gösterdiğimiz her coğrafyada ve her iş biriminde liderlik olarak belirledik. Bunun da rekabet üstü her uygulamalarla müşterilerimize ve çalışanlarımıza değer katarak gerçekleştirmeyi misyon edindik. Birmot olarak, gerek satış gerek servis süreçlerinde en yüksek kalitede hizmeti en uygun fiyata sunarken bu tip kampanyalarla da müşterilerimize hoş sürprizler yaşatıyoruz. Bu kampanyayla da mekanik bakım yaptıran, sürüş güvenliğini ön planda tutan ve bizi tercih eden müşterilerimize bir jest yapmak istedik. Bu vesileyle binlerce kişi arasından çekilişle kazanan talihli müşterimiz Sayın Nurullah Seyhan'ı kutluyor, yeni Egea'sıyla güvenli ve keyifli sürüşler diliyorum."

Yeni otomobilini almanın mutluluğunu yaşayan Nurullah Seyhan ise kampanyaya şubede çalışanların teşvikiyle katıldığı belirterek, "Hiç aklımda bile yoktu. Bir sabah uyandım bana telefon geldi ve kazandığımı söylediler. İnananmadım bana çıktığına. Benim için tamamen şans oldu. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Törene, Birmot Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Karaoğuz ve Birmot Adana Şube Müdürü Cumali Çelikten de katıldı.