Sık dokunmuş bir tür ipekli parlak ve pamuklu kumaş olan saten fantazi giyimde ve gece giyimde tercih edilen bir kumaş dokusu olmakla birlikte gece giyimde iç giyim dünyasında tarz ve zevke göre şekil alan geceliklere de şıklığı getirmiştir. Yün ve pamuklu oluşuna göre pek çok çeşidi olan bu kumaş türü kaygan bir özelliğe sahiptir. Birçok giyim ürününde olduğu gibi iç giyimin fantezisini süsleyen saten dokulu kumaşlar tasarımlarda geceliklerle birleşerek bayanların şıklığına şıklık katan tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Saten gecelik modelleri ile partneriniz ve sizin için özel anlar yaşarken partnerinizin gözünde size özel gecelerde şık ve göz alıcı görünmenin zevkini yaşacaksınız. Gecelik olarak tercih edilen saten doku bayanların tercihlerinde ilk sıralarda gelmektedir.

Bayanların gecelik tercihleri arasında başrol oynayan saten gecelik modelleri çeyiz setleri olarak ta tercihler arasında ilk sırada yer alırken olmazsa olmazlar arasındaki yerini almaktadır. Saten gecelikler ile kendini ön plana çıkaran bayanlar rahat kullanımı ve kaliteli dokusu ile saten geceliklere tercihlerinde ağırlık vermektedirler. Satenin dokusu ve görünümü ipek gibi olsa da ipek kumaştan dayanıklılık ve kullanım kolaylığı açısından bir tık öndedir. Saten iç giyimde kullanılan kumaşın kalitesini ve dayanıklılığını arttırmak adına polyester karışımı kullanılmaktadır.

İç giyimde tercih edilen saten gecelik modelleri normal gecelik veya fantazi gecelik olarak takım veya tek başına da tasarımcıların yenilikçi ve şık tasarımları ile beğeniye sunulmaktadır. Uzun kısa askılı kollu yırtmaçlı veya dantel detaylı tasarlanan saten gecelikler takım halinde veya tek başına bayanların beğenisine sunulmuştur. Mevsimine göre değişiklik gösteren modeller kış aylarında tam boy ve uzun kollu modellerle çeşitlenirken yaz aylarında özellikle nemin hüküm sürdüğü bölgelerde kısa boy askılı veya kısa kolu ile çeşitliliğini beğenilere sunmaktadır. Transparan ve cesur çizgilere sahip modeller ile seksiliğinizi ön plana çıkaran modellerin hemen hemen tüm renk seçenekleri bulunan gecelikler de siyah beyaz tercihler ve satenin olmazsa olmazı kırmızı renk tercih edilmektedir.

Rahat bir uyku ipeksi yumuşaklıkla bir dokunuşla birleştiği için saten gecelik modelleri iç giyim de ve özellikle gecelik konusunda iç giyim dünyasının da olmazsa olmazı konumunda yer almaktadır. Genel olarak bakıldığında sade olanlarının yanı sıra dantel detayları ağırlık verilmiş modellerin ağırlıkta olduğu saten gecelikler, renk çeşitlerinin yanı sıra leopar desenli olarda tarz yaratma ve kendinizi şımartma adına beğeninize sunulmuştur. Saten gecelikleri sadece bayanlar değil erkek müşterilerde sevdikleri insan özel olduğunu hissettirmek için hediye olarak alabilirler. Satenin dokunuşu ve dokusu oldukça yumuşak olduğu için rahatlığında temsili diyebiliriz. Şıklığınıza şıklık katan siz değerli tüketicileri kaliteyle buluşturan birçok tanınmış ve müşteri memnuniyeti toplamış markanın saten geceliklerini tercih edebilirsiniz.

Sade klasik göz alıcı modelleri tercih edebileceğiniz gibi dantel tül karışımı saten gecelik modellerini ve ip detaylı transparan modelleri de tercihleriniz arasına ekleyerek partnerinize unutulmaz anlarda yaşata bilirsiniz.

Kendinden emin gece iç giyimde bile şıklığından taviz vermeyen siz değerli bayanların her an olduğu gibi gece uykuda dahi şımarmak ve rahat etmek hakkınız. Tercihleriniz ve tarzınıza uygun olan modellerle iç giyim dünyasının en asil gecelikleri ürünlerini oluşturan sateni gecelikle buluşturan tasarımcılar model renk ve tarz konusunda oldukça yenilikçi ve yaratıcı ürünler ortaya koyarak siz değerli bayanların farklılıklarını iç ve dış giyimde zerafetin ve asilliğin temsili saten ile buluşturarak beğeninize zengin çeşit ve seçeneklerle sunmuşlardır.