İSTANBUL (AA) - CarrefourSA'nın Mersin'deki hipermarketi 18. yıldönümü dolayısıyla 13-19 Şubat tarihleri arasında çeşitli indirimler ve fırsatlar sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, CarrefourSA'nın Mersin Limonluk Hipermarketinin 18. yıldönümü dolayısıyla müşterilere çeşitli indirimler ve fırsatlar sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, şunları kaydetti:

"CarrefourSA olarak Mersin'de olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Mersin, 18 yıldır sepetlerini CarrefourSA ile dolduruyor. Bu vesileyle bize inanan, bize güvenen ve yanımızda olan değerli tüketicilerimize teşekkür ederiz. Mersin'deki hipermarketimizin 18. yılını hem gıda hem de gıda dışındaki birçok ürüne uyguladığımız özel indirimlerle kutluyoruz.

Kurulduğumuz günden bu yana her zaman için sektörde ilklere imza atan, gerçekleştirdiğimiz yenilikler ve ürün çeşitliliği ile müşterilerimize her zaman en iyi alternatifleri en uygun fiyata ulaştıran bir marka olduk. Bununla yetinmeyerek tüketicilerimiz en çok neyi tercih ediyor, ne zaman alışveriş yapıyor ve nelere dikkat ediyor gibi bilgileri ortaya çıkararak en kaliteli ürünü en uygun fiyatla sunuyoruz. Mersinlilerin CarrefourSA'yı takip ederek fırsatlardan faydalanmaya devam etmelerini arzuluyor, hipermarketimizin 18. yılını kutluyorum."