İSTANBUL (AA) - TürkTraktör'ün Case IH markası, bu yıl 6'ncısı düzenlenen Trakya Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum 2017 Fuarı'nda çiftçilerle bir araya geldi.

TürkTraktör'den yapılan açıklamaya göre, fuarda, ziyaretçileriyle toplam 960 metrekarelik standında buluşan Case IH Bayisi Trakya Karataş, sergilediği birbirinden güçlü, yüksek performanslı ve çevre dostu son teknolojiye sahip Case IH traktörlerle çiftçilerin en çok ilgi gösterdiği alan olarak dikkati çekti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Trakya'nın, gelişmiş sanayisinin yanında sahip olduğu değerli tarımsal topraklarıyla da ekonomide çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bölgenin yenilikçi ve teknolojiye meraklı çiftçileri ile fuarda buluşmaktan ve onlara Premium marka ayrıcalığını yaşatmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti.

Özdemir, "Çiftçilerimizin teveccühü 2017 yılında bizi Trakya bölgesinde en çok tercih edilen markalardan biri yaptı. CASE IH’in yenilikçi, premium marka vizyonuyla üretilen makinelerini, önümüzdeki dönemde de çiftçilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.