İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı'nın alışveriş yaptıkça kazandıran yenilikçi mobil alışveriş uygulaması Chippin, 25 TL'lik alışveriş yapan kullanıcısına istediği kitabı 1 TL'ye alma imkanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, alışveriş yaptıkça kullanıcıların seçtiği ürün ve deneyimlere sahip olma imkanı sağlayan Chippin, mart sonuna kadar üye iş yerlerinde 20 TL ve üzerinde yapılan tüm alışverişlerde 20 TL Chippin kazandırıyor.

Touristica, Arçelik, Brooks Brothers, Modasaat ve Burger King gibi markalar ile yaptığı kampanyalarla 200 TL'ye varan ödül kazandıran Chippin, Burger King iş birliğiyle kullanıcılarına avantaj sunuyor. Nisan ayının sonuna kadar geçerli olan kampanyada kullanıcılar, kendilerine SMS ile gelen kodu "tiklagelsin.com"a girerek 40,50 TL'lik dev özel menüyü 19,95 TL'ye alabiliyor.

Chippin'in bir diğer avantajlı alışveriş kampanyasını ise 1 TL'ye kitap oluşturuyor. Mobil alışveriş uygulaması olarak kısa sürede başarılı bir büyüme yakalayan ve tüketicilere 140 markayla sınırsız deneyimler sunan Chippin'in bu kampanyasından faydalanmak için Kadıköy merkezde yer alan 7 kafe veya restoranda Chippin ile 25 TL ve üzeri ödeme yapmak yeterli oluyor.

Chippin kullanıcıları, 25 TL'lik ödemenin ardından 5 dakikalık yürüme mesafesindeki bir kitabevinden istediği kitabı 1 TL'ye satın alabiliyor. Chippin ayrıca kişiye özel kampanyalar ile de kullanıcılarına ulaşıyor.


- Chippin'ler nakde çevrilebiliyor


Chippin, her kullanıcısına kendini özel hissettiren deneyimler yaşatarak mahalledeki marketten AVM'deki mağazalara kadar ulaşan bir alışveriş kolaylığı ve farklı kazanımlar sağlıyor.

Kullanıcılar farklı kampanyalar ile tek taş yüzükten spor ve dans kurslarına, zayıflama paketlerinden 7 günlük mavi yolculuğa uzanan hayalleri gerçekleştirme imkanı buluyor. Chippin ile kullanıcılar, alışveriş yaptıkça yüzde 25'e varan oranlarda geri kazanıyor. Biriktirdikleri Chippinlere ek olarak kullanıcılar harcamalarını uygulama üzerinden kredi kartı ile mobil ödeyebiliyor.

Uygulama ile kazanılan Chippinler ayrıca nakde çevrilerek kullanıcının banka hesabına ya da arkadaşlarının ulaşmak istedikleri hayallerini desteklemek için onlara aktarılabiliyor.