İSTANBUL (AA) - Vodafone Arena'nın açılışına kadar geçen 2,5 yıllık bekleme sürecinin gerçek hikayelerden ilham alınarak anlatıldığı iletişim kampanyası "Çok Bekledik Be Abi!", Effie Türkiye 2017 Ödülleri'nde Altın Effie aldı.

Vodafone açıklamasına göre, Beşiktaş ile Türk spor tarihinin "en büyük" sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone'un, Türkiye'nin "ilk" akıllı stadyumu Vodafone Arena'nın açılışı için hazırladığı "Çok Bekledik Be Abi!" iletişim kampanyası, Kristal Elma ve Felis'in ardından Effie Türkiye 2017 Ödülleri'nde büyük ödüle layık görüldü.

Vodafone Arena'nın açılışına kadar geçen 2,5 yıllık bekleme sürecinin gerçek hikayelerden ilham alınarak anlatıldığı kampanya, son bir yılda Türkiye'nin "en itibarlı" 3 pazarlama ödülü programından büyük ödülle döndü. 2016 yılında Kristal Elma Ödülleri'nin "Medya" kategorisinde, Felis Ödülleri'nin de "Sponsorluk" kategorisinde büyük ödüle layık görülen "Çok Bekledik Be Abi!", son olarak Effie Türkiye 2017 Ödülleri'nin "İtibarla Büyüyenler" kategorisinde Altın Effie ödülünün sahibi oldu.

Kampanya, son bir yılda toplam 9 ödüle layık görüldü. 2016 yılında Kristal Elma'da "Medya" kategorisinde büyük ödül, "Medya Kullanımı/Sponsorluk Uygulaması" kategorisinde Kristal Elma ödülü ve "Kültür ve Sanat, Spor, Hobi" kategorisinde bronz ödül alan "Çok Bekledik Be Abi!", aynı yıl Felis Ödülleri'nde "Sponsorluk" kategorisinde büyük ödül ve birincilik ödülü, "Film/Spor İletişimi" kategorisinde başarı ödülü ve "Markalı İçerik ve Eğlence Bölümü, Entegrasyon/Entegre Kampanya" kategorisinde başarı ödülünün sahibi oldu.

Bu yıl da ödül almaya devam eden kampanya, Effie Türkiye 2017 Ödülleri'nde "İtibarla Büyüyenler" kategorisinde Altın Effie ve "Turizm, Eğlence, Spor" kategorisinde Bronz Effie aldı.


- "Vodafone Arena için inovatif projeler yapmayı sürdüreceğiz"


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Beşiktaş sponsorluğu kapsamında çok güçlü bir pazarlama ve iletişim planıyla Beşiktaş ve Vodafone Arena markalarına önemli yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Aksoy, şunları kaydetti:

"Her evresini inovatif bir bakış açısıyla tasarlayarak hayata geçirdiğimiz iletişim çalışmalarımızla, Beşiktaşlı taraftarlara daha fazla değer katmayı amaçlıyoruz. Taraftarların sürekli gelişen ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, onları etkileşime geçirecek şekilde doğrudan iletişimi mümkün kılan projeleri önceliklendirerek uzun soluklu bir iletişim planı yürütüyoruz. İletişim çalışmalarımızda taraftar ile bağ kurmaya özen gösteriyoruz. Vodafone Arena için hayata geçirdiğimiz iletişim projelerinin son bir yılda Türkiye'nin önde gelen pazarlama ödüllerinde büyük ödüle layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz. Vodafone olarak, Beşiktaş ile kurduğumuz gönül birliği doğrultusunda taraftarların hayatına değer katacak ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz."