Kozmetik sektöründe Türk markası olarak adını tüm dünyaya duyuran Ersağ alanında bir numara olamaya devam ediyor.Ürettiği her ürün kendi alanında birinci kalite olduğunu sizlerde biliyorsunuzdur. Firma bugün bir dünya markası olarak piyasada yerini alıyor. Özellikle günümüzde pek çok firma kozmetik alanında üretim yapmaktadır. Maalesef ki her birine güvenmek pek kolay bir iş sayılmıyor. Güven yaymayan firmaların ürünleri genellikle kimyasal maddelerden oluşuyor ve ciltte ciddi zararlara neden oluyor. Oysaki Ersağ ailesi ürettiği her üründe bitkisel kaynaklı olduğunu tarafsız kuruluşların gözetimi altında yapılan testler ile kalitesini ve güvenini ortaya koyarak testlerden tam not alıyor.

Ürünlerin içeriği nelerdir?

66 yıllık uzun bir tecrübe ile elde edilmiş başarının arkasında sizlerinde tahmin edebileceği gibi çok çalışmak ve kaliteden asla taviz vermemek yatıyor. Kimyasal içeriklerin bulunmadığı ürünler üretiyor ve insan sağlığı açısından önemli kayıplar oluşturan paraben, SLS, triclosan ve diğer kanserojen maddeyi bünyesinde bulundurmayarak üretim yapıyor.  Üretilen her ürün son teknoloji makineleri tarafından el değmeden yapılmaktadır. Ayrıca önemle belirtmek isteriz ki üretilen her ürün doğada uzun yıllar kaybolmayan fosfat, kurşun gibi ağır metalleri ürünlerinin hiçbirinde kullanmamaktadır. Kalitede bir numara olan bu firma her geçen gün gücüne güç ekleyerek büyüyor. Büyürken sizlerinde büyümesini ve kazanmasını isteyen firma ile kazanmak ister misiniz? Ersağ üyesi olmak ile iş koyulmaya ne dersiniz? Sizlerde ek gelir elde etmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Nasıl üye olunur?

Kozmetik sektöründe kullanılan maddelerin helallik derecesine önem veren firma ürettiği her üründe helallikten asla taviz vermiyor. Müşterilerine gönül rahatlığıyla kullanabilme fırsatını sunuyor. Sizlerde büyüyen bu ailenin bir parçası olmak ve bu şekilde ek gelir elde etmek istiyorsanız yapmanız gereken birkaç adımdan sonra üyelerinden biri olabilirsiniz. İlk olarak http://www.ersaguyeolun.com/  internet adresini ziyaret ederek üyelik formunu eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız.

Kaynak : Seo uzmanı