İSTANBUL (AA) - Orka Holding ve Nişantaşı Üniversitesi, yaptıkları iş birliği ile geleceğin perakendecilerini yetiştirmeyi hedefliyor.

Holding açıklamasında Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Müşteri İlişkileri Yönetimi dersinde, öğrenciler hem perakende sektörünü yakından tanıma fırsatı buluyor hem de mezuniyet sonrası işe alım sürecinde öncelik şansı elde ediyor.

Program, perakende alanında başarılı isimler tarafından veriliyor. Öğrencilere ihtiyaca yönelik uygulamalı eğitim alarak sektörü yakından tanıma fırsatı sunan Müşteri İlişkileri Yönetimi dersi, aynı zamanda staj süreçlerini desteklerken mezuniyet sonrası eğitim görülen alanda iş bulma imkanı da tanıyor.

Öğrenciler, iş birliği yapılan firmada işe alım sürecinde öncelik şansı elde ediyor. Proje kapsamında ilk adım Orka Holding bünyesindeki erkek giyim markaları Damat-Tween ile atıldı.

Bir dönem Damat-Tween İcra Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Dr. Fatih Anıl tarafından verilen eğitim kapsamında, toptan ve perakende ticarette hem fiziki hem de elektronik ortamda müşteri ilişkileri yönetimi gibi konular bulunuyor.

Nişantaşı Üniversitesi'nin yanı sıra, Orka Holding Genel Merkezinde de verilen dersler sayesinde öğrencilere sektörü yakından tanıma fırsatı sunuluyor. Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde bu yıl ilk kez uygulanan pilot dersin, önümüzdeki dönemde farklı programlara da uyarlanması planlanıyor.