Diyelim Kayseri’ye gideceğiz, acaba hangi firmanın seferi var diye kara kara düşünürüz. Oysa tüm otobüs firmalarının bütün seferlerini biraraya getiren Online Terminalim sitesinde tüm bu işlemler çok kolaydır.

Online Terminalim sitesine girip gideceğiniz yere sefer ararsınız. Mesela İzmir-Kayseri otobüs yolculuğunuz için sefer araması yapınca oraya seferi olan tüm firmalar listelenir.

Size de sadece en uygun saatteki, en uygun fiyattaki ve en iyi özelliklere sahip otobüs seferini seçip biletinizi online olarak almak kalır.

OnlineTerminalim.Com’dan otobüs biletlerini satın alabileceğiniz otobüs firmalarından bazıları şöyledir:

ALAŞEHİR SARIKIZ TURİZM OTOBÜS FİRMASI
Alaşehir Sarıkız Turizm otobüs firmasının tüm bilet işlemlerini siteden yapabilir, dilerseniz biletinizi rezerve edebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz. Sefer araması yaparak Alaşehir Sarıkız Turizm bilet fiyatlarını ve otobüs kalkış saatlerini görebilir, size en uygun olanı seçebilirsiniz. Manisa’nın Alaşehir ilçesinin bir otobüs firması olan Alaşehir Sarıkız Turizm Denizli, İzmir, İstanbul, Antalya, Salihli ve Antalya’ya yoğun olarak otobüs seferleri düzenlemektedir.

HATAY GÜNEY TUR OTOBÜS FİRMASI
Hatay Güney Tur otobüs firmasının  biletlerini online olarak siteden satın alabilirsiniz. Gideceğiniz yere Hatay Güney Turizm bileti yoksa farklı otobüs firmalarının biletleri de alabilirsiniz. Sitede tüm otobüs firmalarının online bilet işlemleri yapılabilmektedir. Hatay Güney Turizm Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Viranşehir, Kızıltepe, Mardin, Ömerli, Midyat, Siverek, Diyarbakır, Batman, Kahramanmaraş, Göksun, Pınarbaşı, Şarkışla, Sivas, Refahiye, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Malatya, İzmir, Adana, Ankara, Aksaray, İzmit, Gebze, İstanbul otobüs seferleri düzenlemektedir.

MAVİ KARADENİZLİLER TURİZM OTOBÜS FİRMASI
Mavi Karadenizliler Turizm otobüs firmasının bilet rezervasyon ve satın alma işlemlerini online olarak siteden yapabilirsiniz. Rezerve ettiğiniz ya da satın aldığınız biletin bilgileri anında cep telefonunuza be e-mail adresinize gönderilir. Gideceğiniz yere Mavi Karadeniz Turizm Seyahat otobüs firmasının seferi, yoksa ya da biletler tükenmişse başka otobüs firmalarının biletlerini de siteden satın alabilirsiniz. Sitede tüm otobüs ve uçak firmalarının bilet satışı online olarak yapılmaktadır. Tüm firmaların seferlerini karşılaştırarak sizin için en avantajlı bileti seçip alabilirsiniz. (Kaynak: OnlineTerminalim.Com)