İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, "kat kat hayat" mottosu ile birçok özel teklif ve ayrıcalıklı hizmeti, müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Şirket açıklamasına göre, yenilenen yüzüyle Türk Telekom Prime müşterileri sıcak yaz günlerinde Bodrum ve Çeşme’de popüler plaj giriş ve konaklama hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.

Prime müşterileri, Bodrum’da Xbeach ve Kumm Beach, Çeşme’de Spiaggia Grande, Fly-inn Beach ve Madeo Beach girişlerinde hafta içi ve hafta sonu yüzde 50 indirim imkanı bulurken, Çeşme Before Sunset’ten ise Pazartesi-Perşembe günleri arasında yüzde 50 indirimle faydalanabilecek.

Türk Telekom Prime müşterilerine, konaklamada indirimleri kapsamında ise Bodrum’da Kuum Otel ve Bella Sombra Otel konaklamalarında yüzde 10 indirim uygulanırken, Çeşme’de Before Sunset Bungalows hafta içi konaklamalarında yüzde 25 indirim, hafta sonu konaklamalarında ise yüzde 10 indirim yapılacak.

Prime müşterileri, Türk Telekom Prime Lounge’da ikram edilen frozen ile serinlerken, ücretsiz Gopro kiralaması da yapabilecek.

Öte yandan Prime müşterilerine yaz ayrıcalıkları kapsamında, Dalyan Club’tan alınacak tenis eğitimlerinde yüzde 25 indirim, havuzda ise yüzde 50 indirimli imkanı da sunulacak.

Ayrıca Prime müşterileri, Hillside Beach Club Sanda Spa’da yüzde 10, Hillside City Club spor üyeliklerinde yüzde 20 indirim, Etiler ve İstinye’deki Sanda Spa’da yüzde 15 indirimden de yararlanabilecek.