İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un hayata geçirdiği kampanya kapsamında 4.5G kullanmaya başlayacak olan Türk Telekom aboneleri 3 ay boyunca internet kotaları kadar internete her ay ücretsiz sahip olacak.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket daha fazla kullanıcının 4.5G altyapısından yararlanması için bol internetli bir kampanya hayata geçirdi. Yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanyayla 4.5G uyumlu SIM kartını Türk Telekom bayilerinden alan aboneler, 3 ay boyunca internet kotalarını ikiye katlayacak. Aboneler 3 ay süreyle internet kotaları kadar internete her ay ücretsiz sahip olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, kampanyaya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"2017'nin ilk çeyrek verilerine göre yüzde 75'lik akıllı telefon penetrasyonumuzla pazarda lider konumda bulunuyoruz. LTE uyumlu cihaz penetrasyon oranımız ise yüzde 57'ye ulaştı. Akıllı cihaz kullanımının artmasıyla birlikte, her geçen gün daha fazla abonemiz 4.5G teknolojisiyle tanışıyor ve bu yeni teknolojinin tüm avantajlarından faydalanıyor. Türk Telekom olarak biz de ülke çapında 4.5G kullanımını daha da yaygınlaştırmak için abonelerimize yine en uygun şartlarda kampanyalar sunmaya devam ediyoruz. Yeni kampanyamızı vatandaşlarımızın data yoğunluklu kullanımlarını göz önünde bulundurarak hazırladık. Abonelerimizi 4.5G dünyasının tüm avantajlarından yararlanmaları için kampanyamıza davet ediyoruz."

Verilen bilgiye göre, kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Telekom bireysel mobil aboneleri, Türk Telekom mağazalarına giderek ücretsiz 4.5G uyumlu SIM kartlarını aldıktan sonra Müşteri Hizmetleri'ni arayarak veya SMS ile kampanyaya başvuru yapabilecekler.