ÇORUM (AA) - Turkcell’in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha verimli, hızlı ve karlı çalışmalarını sağlamak, büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantıları kapsamında 2015 yılının ilk etkinliği Çorum'da gerçekleştirildi. 

Turkcell'in, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda, şirketlerin büyümesinin yanında teknolojiyle destek olmak üzere 3 yıl önce başlattığı Anadolu turu devam ediyor.

Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Turkcell'in, bugün kurumsal pazarın lideri konumunda olduğunu ve 540 bini aşkın şirkete hizmet verdiğini söyledi. 

Makineler arası iletişim ile 2014 yılında ülke ekonomisine 1,5 milyar lira katkı sağladıklarını ifade eden Aynur, kullanılan teknoloji sayesinde kurumsal müşterilerine hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunduklarının altını çizerek şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye'de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2’si Turkcell’li. M2M konusunda uzman 40 iş ortağımızla bin 500’ü aşkın proje gerçekleştirdik. 33 bin kilometrelik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren bin çağrı merkezi çalışanımız ve 2 bin 200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için gerçekleştirdiğimiz ve 'İş’te Teknoloji Hamlesi' adını verdiğimiz modelle, sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz. Yeni iş modelimizde, her boyutta şirketin tüm iletişim hizmetlerinden en uygun koşullarda yararlanabilmesi için altyapı, yönetim ve pazarlama alanlarındaki ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturuyoruz." 

- Çorum'a 1,2 milyon liralık yatırım

Aynur, Anadolu’nun her köşesine önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Turkcell'in yatırımlarının hem şehrin gelişimine hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurguladı. 

Yatırım konusunda önem verdikleri kentlerden birinin de Çorum olduğunu belirten Aynur, "Çorum'da son 2 yılda yaptığımız toplam yatırım miktarı 1,2 milyon lirayı buldu. Yalnızca yatırımla kalmıyoruz, belediye ile yaptığımız işbirlikleri ile Çorumluların gündelik yaşamlarını kolaylaştıran birçok uygulamayı da hayata geçiriyoruz. Örneğin araç takip, akıllı sinyalizasyon gibi sistemlerimizle trafik yoğunluğuna anlık çözümler sunuyoruz" ifadelerini kullandı.  

Aynur'un konuşmalarının ardından, Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanan Çorum Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Müdürü Nuri Burhan, Çorum Ulaş A.Ş. Genel Müdürü Zafer Polat ile Sunka Sungurlu Kağıtçılık Genel Müdürü Levent Öztekin, katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı.