İSTANBUL (AA) - Turkcell'in inovatif İK programı GNÇYTNK için yapılan başvuruların sayısı 80 bini buldu.

Şirket açıklamasına göre, GNÇYTNK, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Turkcell ailesine katılmak isteyenlerin taleplerinin 28 Şubat'a kadar kabul edildiği programa şimdiye kadar 80 bin kişi başvurdu.

"Kariyerine Turkcell'de başlamak istiyorsan GNÇYTNK'sin. Gel bence!" sloganıyla başlatılan GNÇYTNK programıyla gençler 7 Ağustos 2017'de işe başlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam, Turkcell olarak Türkiye'nin geleceği olan gençlere her zaman inandıklarını vurguladı. Sağlam, şunları kaydetti:

"Gücünü inovasyondan alan bir şirket olarak, yeni neslin getirdiği yenilikçi yaklaşım bizim için çok önemli. Bu nedenle GNÇYTNK programını başlattık. Bu yıl program kapsamında 250 genci istihdam edeceğiz. Turkcell'de gençlere rutin süreçlerden uzak, keyifle çalışacakları, üretken ve inovatif olacakları bir ortam sunuyoruz.

VR teknolojisini kullanarak gerçekleştirdiğimiz oryantasyon programımız, Massacusetts Institute of Technology (MIT) ile birlikte düzenlediğimiz MIT-Turkcell Innovation & Leadership Bootcamp (Şirket için Liderlik ve İnovasyon Gelişim Modeli), Huawei, Nokia ve Ericsson'ın yurt dışı merkezlerinde gerçekleştirdiğimiz gelişim programları gençlerimize sunduğumuz olanaklardan sadece birkaçı. Gençlerin programa gösterdiği ilgiden son derece mutluyuz."