Emlak sektörü için bambaşka bir yenilik ve önemli bir atılım olan Emlak Dizini adresi, Türkiye’nin ilk emlak arama motoru olarak hizmet vermektedir. Milyonlarca kişinin emlak seçeneklerini aratması ve doğru seçeneklere sahip olması konusunda tam manası ile profesyonel hizmetler sunan bu adres üzerinde, dileyen herkes her çeşit emlak türüne uygun koşullar dahilinde kavuşabilir. Bu anlamda pek çok farklı ve etkin arama sekmesi de kullanılabilirken, kriterlerin belirlenmesi ile saniyeler içinde emlak seçeneklerine ulaşmak mümkündür. Yapılması gereken tek hamle ise siteye girip emlak arama motorunu kullanmaya başlamaktır.

Çok sayıda insanın gerek konut, gerek iş yeri, gerek ise arsa sahibi olması için en doğru arama sonuçlarını ortaya çıkaran emlakdizini.com adresi, aynı zamanda bu emlak seçeneklerinin satılık mı, kiralık mı, yoksa günlük kiralık mı olması gerektiğini de bilerek arama yapmaktadır. Yani kişiler ister satılık, ister kiralık konut ya da arsa bulabilirler. Ek olarak arama motorunda yer alan il, ilçe ve semt sekmesinden de lokasyon seçimi yapılabilir. Bu şekilde en güncel ve en iyi tercihler ekrana gelecektir.

Öte yandan emlak arama motorunun yanı sıra emlak sektörüne dair en güncel haberler ve önemli gelişmeler de bu sayfalara taşınmaktadır. Emlak haberleri bölümünden bilinmeyen konular öğrenilebildiği gibi yine sıkça sorulan sorular da bu alanda yanıt bulur. Ek olarak elbette ki en iyi ilanlar da öne çıkartılmakta ve kişilere yansıtılmaktadır. Bununla beraber dileyen herkes popüler bölgeler sekmesi altında en çok dikkat çeken il ya da ilçelere yönelebilirler. Bu alanlardaki emlak seçenekleri ile ilgili fikir sahibi de olunabilmektedir.