İSTANBUL (AA)- Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Karmod Prefabrik'i ziyaret etti.

Karmod açıklamasına göre, Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, Tuzla'da bulunan sanayi tesislerini ziyaret kapsamında Karmod Prefabrik'in Orhanlı'da bulunan üretim tesislerini ziyaret ederek bilgi aldı.

Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliğine katkı sunmak ve sanayicinin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla Karmod'a geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, firma olarak Yazıcı'nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Yazıcı'nın üretim ve istihdamı artırma yönünde olumlu katkı sağlayacak desteklere her zaman açık olduklarını belirtmesini sevinçle karşıladıklarını dile getirdi. Çankaya, şunları kaydetti:

"Prefabrik yapı sektöründe üretim yapan bir firma olarak 30. yılımızı tamamladığımız bu dönemde 100'e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Mutluluk verici ki üretimden hizmet sektörüne tüm dünyada bize destek olan, cesaretlendiren, önümüzü açan bir ülke yönetimine sahibiz. İçinde bulunduğum sektör adına bu desteklerle yakın zamanda dünya genelinde önemli yapı projelerine imza atacağımıza inanıyorum."