61SAAT/ÖZEL RÖPORTAJ

Varlıbaş AVM Müdürü Adnan Gördüm, Varlıbaş ile ilgili merak edilenleri 61saat’e anlattı:

BÜNYEMİZDE 63 MAĞAZA VAR

Varlıbaş Alışveriş Merkezi 52 bin m2 kapalı alana, 21 bin 350 m2 kiralanabilir alana sahip. 3 bodrum,

5 normal kat olmak üzere, toplam 8 kat olarak tarihsel dokuya uygun biçimde inşa edilmiştir. AVM’mizin bünyesinde 63 mağaza ve 8 stand yer almaktadır. Varlıbaş AVM ayrıca 650 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparka, 10 salonlu ve 1.046 koltuk kapasiteli sinemaya, 2.170 m2 market alanına, 1.396 m2  yapı market, 762 m2  elektro market ve 770 m2  Magic World isimli eğlence merkezine sahiptir.

EŞSİZ DOĞA MANZARI EŞŞLİĞİNDE ZİYAFET

AVM’mizin 12 restoranın yer aldığı 1.150 sandalye kapasiteli yemek katı ve teras alanı bulunmaktadır. Yemek katının katlanabilir camlı mimarisi ve özel dekorlu oturma alanları sayesinde Trabzon Varlıbaş AVM, konuklarına Karadeniz’in eşsiz deniz ve doğa manzarası eşliğinde yemek yeme ayrıcalığı sunmaktadır.

ÇOCUK KULÜPLERİMİZDE ETKİNLİKLER

Varlıbaş AVM, marka karması, sineması, çocuk oyun alanları ve 5D simülasyon makineleriyle Karadeniz’in önemli alışveriş ve eğlence merkezlerinden biridir.  Varlıbaş AVM’deki Avşar Sineması, 3D özelliğine sahip sinema salonlarıyla gösterimdeki en son filmleri sinemaseverlere, eşsiz bir atmosferde izleme keyfini yaşatıyor. AVM’de Çocuk Kulübü ile çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenleniyor.



LİDER YÖNETİM TARZI

Trabzon’un simgesi Varlıbaş AVM’nin yönetimi ise, dünyanın en önde gelen uluslararası gayrimenkul yönetim şirketlerinden JonesLangLaSalle tarafından yapılıyor.

PAZARLAMA FAALİYETLERİ

Varlıbaş Alışveriş Merkezi güz dönemine Sanatçı NEV’in İmza Günü ile Dj Performansları ve Solo Klarnet&Saksafon Performansları ile güçlü bir giriş yapmaktadır.

Pazarlama aktiviteleri olarak yoğun bir dönem planı hazırlayan Varlıbaş AVM öncelikle nakit hediye çekleri , varkartbonus hediyeleri gibi kampanyalarla ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Kentin AVM’si sloganıyla hareket eden Varlıbaş AVM Trabzon’un yöresel özelliklerini geniş bir tanıtım konsepti ile halkla buluşturmayı, ilçelerimizin folklorünü ve kültürünü tanıtıcı ve  aynı zamanda eğlendirici etkinliklerle yöresel bir ziyafet sunmayı; tanıtım günlerinin bitiminde ise bilinen ve tanınan bir sanatçı ile büyük bir konser planlamaktadır.

Bunun yanında sürpriz Sömestre Hediye Kampanyaları da Varlıbaş AVM ziyaretçilerini beklemektedir..

Trabzon’da bir ilk olarak Varlıbaş Alışveriş Merkezi Food Court alanında hizmete açılan Mini Golf Kulübü de çocuklarınız ve sizin eğlenceli vakit geçirebileceğiniz alternatif sunmaktadır.

Varlıbaş AVM ile Trabzon’un simgesi olmuş bütün değerleri bünyesinde barındıran bir marka vaadi sunmayı hedefliyoruz. Varlıbaş AVM Trabzon’la iç içe bir konumdadır ve insanların yaya olarak bile çok rahatlıkla ulaşabilecekleri, günlük koşuşturmaları arasında kısa sürede olsa soluklanabilecekleri, aynı zamanda alışverişlerini yapıp dinlenebilecekleri bir konumdadır. Varlıbaş AVM Trabzon’un ve Trabzonlunun AVM’sidir ve buna layık olmak için gereken çalışmaları her zaman yapmaya devam edecektir.

YENİDEN KİRALAMA FAALİYETLERİ

Varlıbaş AVM JLL (JonesLangLaSalle) firmasının yeniden kiralama departmanınınAVM’mizdeki boş alanları kiralama çalışmaları değerli ulusal markalar ile görüşmeler şeklinde halen sürmektedir. Bunların bir kısmında nihayete gelinmiş olup önemli markalar ile anlaşmalar sağlanmıştır.

Varlıbaş AVM Yönetimi olarak çalışmalarımız Trabzon’un ve doğu Karadeniz bölgesinin değerli insanlarına en iyiyi ve en güzeli sunabilmek için devam edecektir.