Sosyal medyada bana sarfettiğin hakaretleri bir kenara bırakarak yazıyorum bu yazıyı. Konuyu şahsileştirmek, senin ve senin gibi şike yapanların ekmeğine yağ sürecek çünkü.
Herkes tarihte bir iz bırakıyor İlhan.
Kimi han, hamam, cami yaptırıyor; kimi kitap yazıyor, kimi önemli bilimsel keşif yapıyor, tüm insanlığa faydalı oluyor. Sen ve 'arkadaşların' ise, şike yaptınız İlhan!
Tarihte bıraktığınız iz 'şike' oldu. Tarihin sonsuz sayfaları arasına, 'şike yapanlar' olarak geçtiniz. Yüz yıllık bir camianın tarihine "şike" yazdırdınız.
Yüzlerce yıl sonra da adlarınız bu şekilde hatırlanacak. Bilimle, sanatla, ahlakla, hanla, hamamla, camiyle değil İlhan, şikeyle...
Dünyada futbolu yöneten kurumların kayıtlarına adlarınız kayıtlı artık... O kayıtlar değişmeyecek İlhan, biliyorsun...CAS kararının 267. paragrafını oku! Kamuoyundan aylarca sakladığınız o paragraf.
Ne yazıyor iyi oku: "Türk Yargıtay'ı suçlanan tüm kişileri aklasa bile bu durum, heyetin bu temyiz niteliğindeki tahkim yargılamasındaki kararını etkilemez."
3 senedir bildiğin bir sona doğru hızla ilerliyorsun İlhan!Artık saklamak çok güç. Kontrolden çıktı. Federasyonu, basını, medyayı yönetmek de yetmiyor arkadaşlarına.
Her yerden ceza yağıyor.
Dahası da gelecek. Küme düşeceksiniz. Biliyorsun. Elde dosyayla bakan, milletvekili, mahkeme başkanı gezmek kurtaramayacak şike yapanları, bunu da biliyorsun İlhan.
Herşeyin cezası var. Güçlü zamanlarında hesap soranlar, bir gün hesap veriyor İlhan... 
UNUTTURAMADILAR 
O güçlüler... Dersim'de köyleri bombaladılar İlhan. Bombalayan pilotun adını çocuklara, havaalanlarına, okullara verdiler. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar canlarını kurtarmak için mağaralara sığındı. Hiç şahit kalmasın diye mağaralara gaz verdiler. Kadınlar hatırlamasın diye gazla boğdular. Çocuklar hatırlamasın diye kafalarını dipçikle ezdiler. Ama unutturamadılar İlhan. Önce öldürenler itiraf etti.
Ağlaya ağlaya itiraf ettiler! 
HESABINI VERİYOR 
O güçlüler... Başörtülüleri öcü ilan ettiler İlhan. Naziler'in gaz odalarının yerini, 21. Yüzyılda 'ikna odaları' aldı. O başörtülüler, başlarındaki örtüyle laik sistemi yıkıp ülkeyi bölecekleri için (!), başlarını açmaya ikna edildiler. Kolayca (!) ikna oldular. Ama ikna edenler (!) hesap verdi İlhan.
O güçlüler... 12 Eylül'de yüzbinlerce insanı işkenceden geçirdiler İlhan. Omuz kemikleri filistin askısında parçalandı yüzlerce gencin.
Ayak tabanları falaka sopasıyla patlatıldı yüzlercesinin. Bir kısmını da ülkeyi kurtarmak için (!) astılar. Asanlar hesap verdi İlhan. 
ASLA GİZLİ KALMAZ 
Ne omuzundaki çok yıldızlı rütbeler ne bol akademik ünvanlı isimler ne de top, tüfek, tabanca kurtarabildi İlhan. İnsan eninde sonunda yaptıklarının hesabını veriyor...
İnsanlık, vicdan ve herşeyi Yaradan... Hesap soruyor İlhan...
Hiçbir şey gizli kalmıyor. Şimdi çevrendekilere iyi bak. Onlar, onların çevresindekiler ya da çevresindekilerin herşeyi anlattıkları akrabaları, eşleri, dostları, komşuları.
Birisi veya birileri. Ama elbet birileri herşeyi anlatacak bir gün.
Herşeyi. Yanlış yaptın İlhan.
Ama yanlışın daha büyüğünü, şike yapmak için seni kullananlar yaptı İlhan.
Seni, Fenerbahçeliliğini, adını, soyadını, paranı, gücünü kullandılar İlhan. Mayının üzerine sürdüler seni.
Biliyorsun... Hepsini biliyorsun.
İçinde sakladıkların seni, senin adını, soyadını kurtarmayacak.
Sen herşeyi gizledikçe, seni kullananları güçlendireceksin... 
HER ŞEYİ ANLAT İLHAN 
Adını, soyadını buradan kurtarmak senin elinde İlhan.
Gelecek nesilleri kurtarmak senin elinde. Utançla yaşamak, utançla anılmak yerine; itiraf etmenin rahatlığını, huzurunu ve gururunu yaşamak senin elinde.
Televizyona çık ve...
Anlat İlhan... Herşeyi anlat.