İlk kez tribünlerin dolmadığı dün akşam ki maçta farklı galibiyet bekleyen Trabzonspor’un evdeki hesabı sahada tutmadı.
 
Ümit Özat’ın maç boyunca beşli savunma ile rakibi durdurduktan sonra atağa çıkma planı tuttu diyebilirim.
Diyebilirim demem de ki kastım Rodellaga Olcay ve diğerleri gibi isimlerin acemice gol vuruşları Ümit Özat’ı haklı çıkardı da ondan.
Kaleci Hopf’da gecenin geçilmez adamı ilan ettirildi. Ancak bana söyler misiniz kaleci Hopf şu da kurtarılır mı denilecek tek bir gollük top kurtardı mı?
Başka bir deyimle Trabzonspor forvetleri girdikleri her pozisyonu kalecinin üzerine mi vurdular?
O da bu lop toplarla yerden kalkmadı önemli pozisyonlar kurtarmış gibi.
 
Sahi hangisi doğru?
 
Bakın ben oldum olalım spor yazarları değilde skor yazarlarından hep nefret etmişimdir. Bugün ki gibi kaleciyi öne çıkaranlara sözüm sonuç Gençlerbirliği ne top oynadı ne de top kurtardı kaleci. Futbolu rezilleştirip 1 puanı alıp gittiler.
 
Şimdi gelelim sadete Ümit Bey böyle yaptı da Ersun Hocamız ne yaptı.
Olcay, Yusuf, NDoye’u bir araya getirecekken Yusuf’u defansa çekti. Ön libero Medjani’yi alıp Yusuf’u forvet arkasına süremez miydi? Böylesi bir maçta bir de kulübeyi defans oyuncuları ile doldurmuş. Bu oyuncuların birinin yerine Yusuf Erdoğan’ı veya Abdulkadir’i alamaz mıydı?
Ne yazarsan yaz Ersun Hoca bunu yapıyor hep yapıyor vesselam.
 
YÖNETİME TEŞEKKÜR
Dün Mardin’den 150 Trabzonsporlu çocuğu maça getirmeleri şehirde mutlulukla karşılandı. Yörelerinin türküleri ile horonlarını Atatürk alanında Trabzonlularla birlikte oynadılar söylediler. Görüntü muhteşemdi. Şampiyonluk yıllarındaki görüntüyü hatırlattı bana. Tesadüf yanımda taşıdığım Trabzonspor efsaneleri kitabımı bir çocuğa imzalayıp hediye ettim, resim çekildik birlikte, sevinçlerini anlatamam ben yaşadım. Bunun için teşekkür ediyorum.
Devamı dileğiyle..