BUGÜN  DOĞANLAR:

Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler. Aile içi sorunlarına karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için, vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini geliştirmeyi öğretecektir. Taklit etme kabiliyetleri vardır. Yaşama son derece bağlı olmalarına rağmen, ruhsal sağlıkları çok çabuk bozulur. Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler.

KADINLARI:

Kişisel zevklerinin ve egolarının önemli olmasından dolayı, kendilerini her ortamda farklı bir kulvarda görürler. Yenilgiyi kolay kabul etmezler. Halka hizmet alanlarında başarılı olurlar.Cazibeleri belirgindir. İltifatlardan hoşlanırlar. Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler. Çocuklarla arası daima iyidir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.

ERKEKLERİ:

Atılgan, cömert ve uyanık bir yapıya sahiptirler. Dostluklar konusunda seçici ve titiz davranmaya çalışlar. Yaşamda elerine pek çok fırsat geçecektir. Buna karşın, kendilerine aşırı düşkünlükleri yüzünden birçok değerlerini yitirme tehlikeleri vardır. Uzun yolculuklar onlara şans getirecektir.

ÇOCUKLARI:

Sürekli hareket halinde dolaşan, evin minik neşeleridir. İnatçı ve sabit düşünürler. İstekleri yapılmazsa, kendilerini içlerine kapatarak, büyüklerine sessiz bir protesto gösterirler. Dikkat çekmek için, ebeveynlerinin sabrını denerler. Yüzleri parlak ve güzel çocuklardır.

GÜNÜN YORUMU:

Orijinal fikirlere açık bir tavır içinde olacağız.  Yaratıcılığımızın engellemesini istemiyor içimizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler  yapmayı seviyoruz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün bizi bekliyor. Duygusal sezgilerimizde artış var. Entelektüel olaylara esnek bakarak bir çoğumuz bu tür faaliyetlerin içinde olacağız. Çevremizde hoş ve çekici kişiler ilgimizi çekecek. Yeni tanışacağımız insanlara karşı tedbirli yaklaşacağız. Çevre ilişkilerimiz güçleniyor. İş potansiyelimizin yükselmesi ile birlikte kabımıza  sığamayacağız.. Güçlü kişilerden alacağımız destek, yaşadığımız iletişim sorunlarımızı çözüyor.  Dikkat çekici bir günümüzdeyiz.. Etkili konuşmalarımız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceğiz. Alış veriş duygularımızdaki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabileceğimiz bir gün. dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz.. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz.

GÜNÜN ÇİÇEĞİ:

Ayçiçeği,sarı gül, kırmızı gül

GÜNÜN KOKUSU:

Misk, gül, amber

GÜNÜN RENGİ:

Turuncu, kehribar, altın sarısı, lacivert , saman sarısı

KOÇ:

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz.. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, farklı düşünceler gündemde  olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

BOĞA:

Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda istediğiniz hayal gücünüzü kullanmalısınız. Eğlenceli ortamlardan davet alacaksınız. Olumlu değerlendirmelisiniz..

İKİZLER:

Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız ortak çalışmalarda, sistemli davranışlarınızın size sağlayacağı avantajlardan  kazançlı çıkacaksınız. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız, her zaman olduğundan daha güçlü.

YENGEÇ:

Başlattığınız işleri tamamlama konusunda oldukça inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, yeni başlangıçlar için de, araştırmalar yapıyorsunuz. Küçük seyahatler için uygun bir gün olmasına rağmen, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN:

Bugün, aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Kariyer gezegeninizle para gezegeninizden olumlu etkileşimler alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

BAŞAK:

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

 TERAZİ:

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin  algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.

AKREP:

Karşılıklı ilişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi  hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz. Kafanızın içinde bir çok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı.

YAY:

Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün, sizin gibi rahat birinin tutucu davranışlar içinde olması, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır. Bugün iddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz . Çevrenizdeki olumsuz olaylardan etkilenmemelisiniz.

OĞLAK:

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey arzuladığınız sevgi desteği. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

KOVA:

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

BALIK:

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Neptün,kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.