BUGÜN DOĞANLAR:
Özgürlük duyguları tüm değer yargılarının üzerindedir. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. Kafaları çok işlek çalıştığı için, proje üretme konusunda son derece beceriklidirler. Çevresiyle iletişim kurabileceği meslekleri seçerler. Yorulma duyguları yoktur. Giyim konusunda zevkli ve orijinal düşünürler. Çocuklarla arası daima iyidir. Yaşamın her türlü gizemi ile ilgilenirler. Taklit etme kabiliyetleri vardır. Yaşama son derece bağlı olmalarına rağmen, ruhsal sağlıkları çok çabuk bozulur. Bulundukları olumsuz ortamlardan çok çabuk etkilenirler. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar.
KADINLARI:
Yaşam standartlarının yüksek olması en büyük emelleridir. Görkemi ve lüksü severler. Duygusal ilişkilerinde çoğu kez kaprislidirler. Verdikleri kadar, almayı da beklerler. Amaçlarına hizmet edenleri severler. Evlerinin geniş ve ferah olmasına özen gösterirler.
ERKEKLERİ:
Doğuştan liderlerdir. Duygularını dramatize etmekten çok hoşlanırlar. Sabit düşünceleri nedeniyle, isteseler de tavizkar olmayı beceremezler. Gururlarına düşkündürler. Otoriter yapıları yüzünden çevresel sorumlulukları oldukça yoğundur. Disiplinden hoşlanırlar.
ÇOCUKLARI:
Öfkeli fakat yaratıcı çocuklardır. Arka planda kalmaktan hoşlanmazlar. Ailenin yaramaz ve akıllı çocuklarıdır. Mekanik oyunlardan hoşlanırlar. Onları ikna etmek zordur. İnce hesaplar yapmaktan hoşlanırlar. Kitap okumaktan ve bilmece çözmekten hoşlanırlar.
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, duygularımızda bir sabitlik söz konusu. İsteklerimizden vazgeçmiyor ve düşündüklerimizi inatla yaşama geçirmeye çalışıyoruz. Mesleki anlamda, başarı duygumuz belirginleşmiş durumda. Toplumsal ve sosyal hayatımızın bize sağlayacağı avantajlar ve dış görünüşümüz önem kazanıyor. Yaşam kalitemiz yükseliyor. Mantığımızın devreye girmesi ile, çözüm bekleyen olayları kolayca sonuçlandıracağız. Unutkanlıkları ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız.
GÜNÜN KOKUSU:
Nergis, menekşe,zambak, anason
GÜNÜN ÇİÇEĞİ:
Leylak, mor menekşe, zambak
GÜNÜN RENGİ:
Koyu mavi, vişne çürüğü
KOÇ:
Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak, hareketlere tahammül edemiyorsunuz. Sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Oldukça sinirli bir yapınız var. Yüz hatlarınız sizi ele veriyor.
BOĞA:
Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz. Onun çevre iletişimi en az sizin kadar güçlü. Ona hak vermelisiniz .Sağlığınızla ilgili karın kaslarınızı çalıştırmalısınız.
İKİZLER:
İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler, canınızı sıksa da sevdiğiniz dostlarınız tarafından destek görerek, bu durumu kolayca artıracaksınız. Randevularınızı ertelememeli ,elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.
YENGEÇ:
Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı daha farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Çevrenizdeki gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Yaşadığınız duygusal gerilimler sizi daha da güçlü kıldı. Bugün, daha dayanıklı olduğunuzu fark ediyorsunuz. 
ASLAN:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Sosyal yaşamınız da canlanma artıyor. Siz çevreniz kalabalık olduğu zaman, daha mutlu oluyorsunuz. Bugün dikkatler sizin üzerinizde olacak.
BAŞAK:
Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün. Bugün, her konuda sağlığınızla ilgili özverili davranın.
TERAZİ:
Ay’ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Ölçülü davranışlarınız, ince hesaplarınız ve samimi davranışlarınız sizi her konuda farklı kılıyor.
AKREP:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz.. Planlarınızı yaparken, partnerinizin  fikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz çok daha baskın ve belirgin. Emin olmadığınız veya sezgisel olarak kuşku duyduğunuz her türlü konudan uzak kalmayı başarıyorsunuz.
YAY:.
Bugün, sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz. Sanki; yaşamınızda, sürekli bir şeylere geç kalıyormuş gibi kendinizi şartlamayın. Duygularınızda olan olumsuzluklar vücudunuzu da etkileyebiliyor.
OĞLAK:
Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz. Kişilik meselesi olarak algıladığınız içinde fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz bugün ön planda olacak.
KOVA:
Bir konuda yapacağınız sübjektif değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz; işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor. Bir çok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz. Kariyerinizi sağlamlaştıracak projeler içindesiniz.
BALIK:
Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Paylaşımlarınız sayesinde karlı bir kazanç tablosu ortaya çıkıyor.